freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Alla som följer en

Publicerad 2024-06-23 21:20:22 i Träning och mat,

Hej du som läser denna blogg. Träningen för mig går bra, där på håller på att bli frisk. Jag har varit under en qtir kris i mitt liv. Nu börjar man bli frisk. Jag har varit sjuk väldigt länge nu Tar tabletter än och sökt till skoler och det går bra.

Hej alla glada

Publicerad 2024-06-17 10:37:59 i Träning och mat,

Idag vill jag presentera svart guld, det är olja till bensin och det är väldigt viktigt för fordon måste gå på det. Svart guld säger man om detta. Aktijet inom olja finns det. Sen är detta en bra investering. Som det hörs så är det guld. Svart guld är på när mycket pengar köper för det. Jag tycker om det men funkar som guld.

Hej alla glada

Publicerad 2024-06-14 15:02:00 i Träning och mat,

Nu har jag lyckas att få hotell och restuang pogrammer och där bland som jag hadde kostrådgivare bådde utbiling och diplom. Vad gör jag nu söker jobb med mitt nya CV som är helt otroligt. Jag har inte fått någon napp än. Men jag är säker på att något ska klaffa för en. Kanske hotel Cleren Malmö Live ringer eller något annat ställe. Där på håller jag på att träna för styrkan och hälsan. Mest styrkan jag tog 37kg i biceps press här om dagen. Min katt mår bra som den. Även om han är 10 år så äg han fortfarande litten för mig. Men min katt har gått upp litte i vikt. Nu är det somnade. Söker på alla ställen med mitt nya CV och det är klart med det. Nu har man sitt SE kvar. Ha en underbar dag tack att du följer denna bloggen.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela