freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Nu är stenen kastad i vattnet

Publicerad 2024-09-28 09:30:00 i Träning och mat,

Viste Ni att politiker tjänar på vanligt folk pengar. De får pengarna från skatt, moms och avgifter. Då man går ut och handlar är det givetvis på mat momsen 6%. I sverige men detta är för mycket tycker jag det skulle vara 1% då hadde det blivit litte mer rättvist. Uteservering i sverige tar de 6% för mat och allt annat tar de 25% i moms. Man ska med betalla en skatt på lön som är 30%, det är för mycket tycker jag. Om politiker gjorde det rätt så skulle det bli 5% i avgift. Politiker gör inget i sverige för att få ner bråten i landet. Där med så är det oroliga tider än. För vi i värden har fått tillbaka en corona kriss igen. Om en resturang har inte catring så går det inte så bra för dem. De behöver idag 100% catring och sen behöver de ha, 100%. I sin dagliga verksamhet. Ha en trevlig dag.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela