freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Blodkropparna

Publicerad 2015-04-05 12:04:00 i Träning och mat,

Blodkropparna, vi ha tre former av i våra kropp. Det är de röda, vita och de döda blodplättarna som kommer ifrån de röda friska blodkroppen som är en död röd blodkropp. Detta gör att våra kroppar kan hela sig själva. Genom att göra en blod ruva. Där på kan vi inte få in virus i kroppen. I form av bakterier.

De röda blodkropparna funkar som transport som transporterar näring. I våra vener och syre i ett omlopp. Detta omlopp styrs från hjärtat som är den viktigaste muskeln i vår kropp. Egentligen är det ingen muskel. Det är halva muskel och halva organ.

De vita blodkropparna är det som försvarar oss mot bakterier. Men vissa bakterier är nyttiga för oss. Vi behöver bakterier för att överleva.

Varför är detta viktigt i träning. Tänker Du som läser detta. Jo genom att motion (gå, springa och cykla), ökar vi vårt immunförsvar mot omvärlden. Där på blir vi snabbare och inom tid blir du blir du lättare.

Men motion är inte den hela sanningen till en bättre hälsa. Utan det är kosten. Som är A till O inom vilken träning som helst.

Om du inte äter tillräckligt med protoner speciellt kvinnor. Bryter kvinnor ner sig själva. Ok vitaminer är viktigt för speciellt kvinnor med.

Där med är en magflora väldigt viktigt.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela