freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Är super glad

Publicerad 2020-03-21 16:27:45 i Träning och mat,

Fått ett nytt jobb som IT - support, företaget är väldigt intresserade av att träffa mig. Det räkte med att vara IT nörd och ha en IT utbiling och kunna svenska och engelska. Plus koreanska och kinesiska. Men detta Corona viruset, stoppar mig till jobb. Men i IT branschen löser de uppgifter snabbare. 26.500 - 30.000 kroner för allmän IT - support/ IT - kunsult. Det är samma arbete med olika jobb inriktningar. Varför ska man inte utnyttja sin kunskap som man bär med sig. De blev imponerade av mitt CV. De utbilningar som jag hadde gått. Där på sände jag in mina certiferingar fyra stycken. För att vara säker på detta jobbet SKA bli av. Jag kan jobba som kock, IT - kunsult, IT - support, C#.NET utvecklare. Kökschef och köksmestare. Account Magniser och Kiy Account Magniser. IT - specialist, PT - kunsult, Gyminstroktör, kostrådgivare & Hälsochots, kan läsa in ett språk på 11 dagar till 3 månader.

Onsdag

Publicerad 2020-03-19 17:06:16 i Träning och mat,

Onsdag är Odens dag. Snart är det Fredag men ingen intevju. Men den här blivit uppskjuten på grund av Corona viruset. Ja det är svårt att få jobb för en yrkeskock dagens lägge. Finns inte detta allternativet att åka över till Köpenhamn häller eller till Tyskland.

Onsdag

Publicerad 2020-03-18 18:41:11 i Träning och mat,

Fick reda på att jag har ingen intevju på fredag. Till trelleborg, för Corona viruset. Men jag är glad för att jag har en av värdens starkaste emunförsvar mot virus och mot annan smittor. Jag är emun mot all sjukdom. Har byggt upp mitt indre försvar med svätt och tårar. Har tränat mig bättre emunförsvar och äter mycket bättre nu med.

Catring:

Publicerad 2020-03-17 14:03:00 i Träning och mat,

Finns ett sätt att sälja mat till folk det är att köra catring. Detta kan ingen göra men alla vet att man kan göra det. Existerar inga problem. Bara möjligheter. Med en Resturang. Om jag skulle ha en egen Resturang, då skulle jag själv. Ha sattsat på Catring. Finns inga omöjligheter bara möjligheter.

Måndag

Publicerad 2020-03-16 11:46:31 i Träning och mat,

Ja idag var man på gymmet rätt så tidigt. Men nästan ingen var dig. Men nu är spraj flaskorna fylda med vätska alltid. Med sånt som dödar bakterier. Vad tränade jag idag tränade mina bröst muskler, peccturalis major, oj jag som trodde att jag glömdet de latiinska orden. Körde 3 övningar med lätta vikter som med många reps. 3 * 15 = bänkpress 40 kg 3 * 30 = sittande peccturalis major 30 kg 3 * 30 = Sittande triceps press 30 kg Mitt mål är inte bli starkare utan bli större. Förstås må bra som Ni kan. Om någon tror att du är idott. Så lyssna inte på dem.

Cornona virus

Publicerad 2020-03-15 09:38:00 i Träning och mat,

Corona virus Är en virus i första hand, politiker vill inte ta en botemedel mot detta. För de vet inte vad detta påverkar oss. Personer som det drabbar av detta är oftast folk som inte tar hand om sig själv. Äldre som yngre personer. Men när detta händer för dessa så är det inte har emunförsvar tillräckligt. Hur gör man för att undvika att bli sjuk: Det är väldigt lätt för att man ska äta mer frukt, bär, nötter, och grönsaker och andra nyttig mat. Undvika, rökning, cigarrer och sprit i ren form. Man ska tvätta händerna och tårka sig papper. Då håller man detta viruset från sig. Men viruset går emot lungorna först och främst. Det är inte luftspridet. Ett virus kan flygga i luften bara i 3 meter sen faller det ner till marken. Det finns olika statestier i Korea är det bara 0.7% som är drabbade medan, denna mätning är grundligt gjord. Den har man sätt till att testa personer som har det och inte har det. Detta är smart gjort. Ett vaxin mot denna sjukdom tar 1.5 år att tillverka.

Fredagen den 13

Publicerad 2020-03-13 21:13:51 i Träning och mat,

Spökenas dag kväll Än så länge söker jag arbete som kock. Men denna virus som är i samhället. Corona viruset. Har sat mall på alla sätt och viss medborgare går hybris över. Alla affäror stängs alla gym stängs alla tiatrar stängs.

Torsdagen 12 Mars 2020

Publicerad 2020-03-12 16:58:36 i Träning och mat,

Idag skulle man till en intevju till Telleborg. Men denna blev uppskjuten till den 20 istället klockan 10:00. Där med sökt ett jobb till Björenes förskola, den blev inställd på något konstig sätt. Men där på har man sökt ett jobb till i Malmö Stad till något äldre hem. Som köksmestare. Men nu har man kvar förma care i Vellinge. Där jobbar de till äldreboände. Kräver bara erfarenhet. Det har jag mängder av 23 års kock arbetat i mina dagar. 40 olika CV ute och väntar till pengar galna företag som tänker bara på en sak pengar. Inte på lökarna. I Malmö existerar inga. Köksmestare yrken, för företag tycker att dessa är för dyra. Där med existerar inga kökschefs jobb häller. För samma här. För de är för dyra. Men om man inte kan resturang yrket. Startar en resturang. Då är det näst intill svårare att driva det utan en köksmestare eller en kökschef. Finns två resturanger som jag har varit på och dessa är inte bra allts och dessa resturanger utnyttjar kockar som de får jobba som slavar för ägaren som har noll koll i ekonomi. Det är väldigt farligt när de inte kan resturangbranchen.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela