freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Idag om träning

Publicerad 2019-07-22 19:08:41 i Träning och mat,

Hur går min träning Det går hjätte bra. Har haft rygg problem. Har haft nack spär väldigt länge. Men nu tränar jag 100 gånger bättre och 100 gånger mer effektivt än någon annan gör. Har varit nyttigt med mina certifieringar som diplom. Som har kostat mig 15.000 kr, 17.500 och 25.000 kroner. Dessa har varit så enorm bra för en. Fisk lära mig massiva kunskap under ett och samma tillfälle. Proteinpulver, tar jag efter min träning. Det funkar för mig. Men den viktigaste accpekten är min egna vilja. Kan få vem som hälst göra precis vad som hälst om jag vill.

Söndag

Publicerad 2019-07-21 19:44:56 i Träning och mat,

Inte vilken söndag som hälst, utan en arbetsöndag för en. Nu arbetar jag på Toftadal Mat & Kaffe, det andra året. Som kock, jag pysslade med att steka hamburgare samt gjör tripel potatis det tar tid. Samt gör allt tillbehörigheter till á li cart menyn. Vi kör mycket med husmanskost. Stekt flest med ragmunkar, där på mycket av färs rätter. Sen ärtsoppa som tyvär går inte hem hus golfare. Wallenbergare, så vidare ett innesställe för golfare. Alla är välkomna. Jag arbetar kock som titel, det är mycket jobb måste hålla allt i huvudet. Har ibland femton olika bästellingar.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela