freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Torsdag 15 oktober

Publicerad 2020-10-15 12:13:42 i Träning och mat,

Nu är man uppe på 31 yrke, söker till 40 olika yrken, för att få ett jobb eller tills jag får en intevju. Jag förkännar att jag får minst på 40, då säger man på varje 5 jobb så har man 1 jobb möjlighet på statistik i alla fall. Statistik djuger inte. Vad gör jag mer än att söka jobb. Jag går mycket träffar mina föräldrar och gått ner i vikt till 86 killo, snart har man sex pack. Det ända säkraste mot diabetes 2 och 3. Det finns fettma som är så farligt. När personer pratar om fett, så tror de att man är tjock i sig själv. Men det är mesta vatten, för kroppen behöver väska för att överleva.

Tisdagen den 13

Publicerad 2020-10-13 20:09:28 i Träning och mat,

Idag känner jag mig bra. Jag har kommit över min rädsla i mitt liv känner jag mig så ensam har ingen vän som det känns, även om jag har fem vänner, så skulle det bli lättare. Jag går och tränar varje dag nästan och ibland är jag hemma hus mina föräldrar. Där på är jag på god väg ner till 80 kg. För det vill jag. Snart har man topp form och då kan man jobba som modell. Min tur har inte vänt med jobb, sökt 17 kock, jobb och där på 5 köksmestare och 3 olika kökschef. Men det är COVID - 19, idag så. Jobben inom mina brancher är helt nere. Men de flesta jobb startar förste december och ett kökschef som jag har. Sökt till 37 olika jobb som Controller, arbetsledare, Account Magniser, och litte väre olika jobb, inom olika områden. Ett till fodra, som någon Magniser team leder Account Magniser. Detta jobb krävde att man hadde djupa kunskaper i mat och näringslära. Därför sökte jag detta jobbet. Sen har jag fler jobb som Kiy Account. Resturang chef till Dubel dubel kanske blir av. Det var 300 sökande på årets början, sen blev det 200 och nu är det 150 stycken. Men jobb finns det i samhället och jag är positiv att jag får 2 jobb.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela