freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

En ny dag en ny möjlighet...

Publicerad 2024-01-31 20:44:19 i Träning och mat,

Det är riktigt roligt att träffa Isa hon är boändestöd, de som ska hjälp en med allting. Städning, dampning och inköp av varor. Där på mycket mer visst. Handkraft är ett bra ställe som jag har kommit på. Alla dessa är glada och trevliga som man ska vara plus att man får välja, jag har önskat att jag vill ha en till dag som på fredagar inom IT området. Hur går det med träningen. Det går bra, jag har fått väck min ömhet som jag hade på vänster sida. Det är skönt. Jag är gladare nu, när man är sjuk. Som sagt att jag är sjuk och det har inte alla fattat enu. Arbetsförmedligen eller försäkringskassan. Vilken tur att man har en stor buffet som man kan ta av. Hur går fonderna, mina fonder är dessa, AMF Aktiefond Stilla havet. Den har fem stjärnor på sig ingen fem stjärnor jag går efter hur många jordgubbar en fond har min andra som är SEB Aktiefond. Den är glubal och har med fem jordgubbar. Stilla havet är en fond som går på Asien, med tanke på att Kina och Japan och Korea många länder så skulle denna räka. SEB aktiefond är en glubal fond som går över hela värden. När jag handlar en fond. Så vill jag ha en gluball fond och en Asien fond. För jag vill ha fonder i andra länder och det är AMF Aktiefond Asien Stilla havet. Aktier, jag har gått in på indexaktier mer. Dessa har jag, Kinnevik B och Invester B, för att jag vill ha aktier som äger andra företag. Dessa två gör det. Mana aktier jag har SEB A, Afrika Oij, för bensin och gas går toppen, något som alla behöver, olja är det mesta som bilar behöver, bussar, till och med. Allt som du rör och ser som plasma skydd. Mycket till. Om du vill ha ett bättre liv då följ mig. Får tipps . En aktie som man ska ha är Investor B, en fond som man ska ha är AMF Aktiefond Asien Stilla Havet. Eller en fond som är bra om man vill ha en glubal fond är SEB Aktiefond.

Hej

Publicerad 2024-01-30 18:38:41 i Träning och mat,

En ny dag och en ny möjlighet. Detta med Handkraft är bra jag har sökt en till dag. På fredag om jag kan vara med i IT klubben. Det ska kanske hända. Jag vet att de saknar personal och detta är bra möjlighet att börja. Det är bra att man har data IT på CV, de säger att man ska jobbat med det som jag ska göra.

Fredags träning

Publicerad 2024-01-26 18:19:40 i Träning och mat,

Idag har jag tränat ben, rygg och bröst musklerna tillsammans och det går bra idag för en. Snart är man tillbaka på sin gamla jag. Min träning är inte efter magruter för det har man redan och de syns. Det är för hälsan och man ska träna för hälsan och beror mycket på en själv. Träning är en lika med beroende framkallande för en.

Vad jag tycker!!!

Publicerad 2024-01-25 18:45:21 i Träning och mat,

Jag tycker att man ska kunna svenska i Sverige skrift och tal. Det bör man lära sig. Så är det i Danmark och Norge sen är det Tyskland och Frankrike, i USA måste man få grönt kort. Lite historia med om Sverige förflutna. Där på skulle det bli i Norden svenska som andraspråk och Tyskland och Frankrike och hela EU skulle ha svenska som andre språk. Jag är hårdare än SD som vill att alla i Sverige ska kunna svenska flyttande. För det är inte jag som ska lära mig dessa ny Svenska. Där på ska de ta efter svenska seder. Det finns 300 000 invandrare i Sverige. Alla dessa ut så har man löst arbetslösheten i Sverige. Det ända sättet är att ut med folk och då blir det arbete här och där. Då löser man arbetslösheten för alla.

En ny dag en ny möjlighet

Publicerad 2024-01-25 17:03:09 i Träning och mat,

Idag var jag ute på Handkraft åter igen. Idag var jag på Hanö, en sorts bangård. Som vi ska odla potatis och örter till köket som ska tillagas av kockarna där. Föra gången som de hade skörd av äpple. Var det ingen som gjorde äpple paj, äpple strudel eller äpple flan. Eller mango satni som kan göras av äpple eller man kan använda det till brunsås som en syrlighet, för att få upp smaken. Hur går det med träningen, jag har påbörjat det och kör inte på max än det tar tid men efter en till tre gånger är jag tillbaka på max igen. För att jag har en snabb återhämta sig mycket bra. Kosten för mig den är på väg. Utan bra kost är det svårare att få fram sex pack men det går för alla bero, hur mycket man gå per dag. Lev länge och röka mycket.

Hej nu är det skönt i livet

Publicerad 2024-01-24 17:39:40 i Träning och mat,

Nu har jag blivit sjukskriven. För jag är väldigt sjuk som inte får jobba föra jobbet som jag hade var Brunschnet här i Malmö. De körde med en så att man inte får jobba mer. Nu är det så sjukskriven och får inte arbeta bara har Handkraft. Ett ställe här i Malmö, som gör mycket som den. Handkraft, vad gör jag här. Jag volontär på deras bangård, där vi gör allt tar upp löv, gräver och odlar och allt som en bunke ska göra. Har börjat styrketräna tre gånger i veckan. Det är ljuset i tunneln. Plus att jag har 4 personer som kommer hem till en för att hjälpa en eller bara prata med en. Nu har jag väldigt underbart. Ha en trevligt liv tills vi hörs åter igen.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela