freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

En fridfull morgon

Publicerad 2021-08-25 10:35:38 i Träning och mat,

Ingen morgon är lik specelt denna. Denna är specell och angegiven. Varje dag har en början och ett slut till sist måste man tita ut. När dagen börja skapas från tuppen gol till solen domar över en. Glas klar dag. Ni som bär glasögon kanske undrar var är de. Kan hända att Ni har satt dem på Er huvuden. Tal om det morgon stund har gold i mun, men man vill äta mer än gold. Det finns mycket som man kan äta som svamp men var försiktig när Ni.plocka själva vissa är dödliga. Därför man ska inte äta Tofu, för man vet inte vilket gift allt innehåller. Vad kan man göra på morgonen än jobba. Jo man kan skriva en blogg som jag gör. Långa inlägg så att de som läser mina inlägg ska njuta av de, skatta, gråtta och se sig själv som mina vänner. Det gäller alla i de flesta åldrar. Vad kan man göra mer på morgonen, jo äta mat frukost ska bestå av olika faktorer protin, kolhyderater och fett, litte fibrer som vitaminer andra falanger som B2B, D3, 54 och K2. Vad kan man utföra mer på en morgon som denna. Jo man.kan ut och gå få frisk luft och tankarna spris mer och mer få veta hur det är som man.

Besta tiden

Publicerad 2021-08-24 22:13:30 i Träning och mat,

Den bästa tiden i ditt liv är nu. För att du har bådde mycket informaton bakom dig som framför dig för alltid. Men det som man vill veta. Hur personer är funtade i huvudet. Personer säger nästan vad som hälst. Utan att tänka på vad som är best eller sämst för en. Är värden upp och ner och är alla sovande barn. För jag förstår inte riktigt vad värden är på COVID - 19, har satt hela värden i panik och jag förstår inte varför detta har blivit så ha alla blivit så tokiga av något. Men min framtid är nära säkrad trodde jag. Men jag hadde fel. Men ett lärdom som man tar med sig. I livet allt som går ner måste gå bra för en i livet. Jag vet ett sätt att bli någorlunda rik. Det finns många olika sätt mitt sätt är att ha en idé dröm om något som man ska itforma i livet. Fem små företag ska bygga upp ett stort företag som kan anpassa sig tack vare de fem andra små företagen jobbar åt olika räkningar. En sak kan man göra mycket med. Man behöver inte göra samma sak vare dag, man ska vara stuktetivt vare dag och se ljuset i mörkret. Värden är konstig och det finns inget rätt eller fel inom denna värden. Ha en underbar dag.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela