freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

17 torsdag

Publicerad 2017-08-17 23:31:00 i Träning och mat,

En vanlig dag, min träning består av tre stora muskelgrupper. Bröstmuskeln, benmuskler och ryggmuskler. Dessa tre stora muskler kan man bygga mycket på. Desto större muskler man har desto snabbare fättförbräning.

Ett tips till en perfeckt fettförbränning är att äta så mycket grönt som frukt. Till varje måltid. Hälst ska varje måltid vara 3 timmas mellanrum.

Vissa kan hålla detta, andra kan inte det.

Jag äter tre till fem mål om dagen. Mycket protein i form av ägg, kött samt fisk, ibland litte fisk.

Det viktigaste är att midian blir smalare och det behöver inte vara på vikten. Detta är fell att vägga sig varje vecka. Vågen ska inte styra livet.

Söndag

Publicerad 2017-08-06 23:10:30 i Träning och mat,

En rolig söndag

Nu i mitt liv har inte hänt så mycket, bara tävlat i Tuffest här i Malmö, det var roligt och väldigt krävande för en.

Kock har man arbetat mer än 10 år nu. Det är ett roligt yrke som händer alltid något nytt i. Men licensierad kostrådgivsre har man blivit nu.

Det som jag är väldigt kritisk mot samhället är mycket. Men det som är väldigt kritisk mot är hur folk äter och hur de lever i samhället. Godis och chipps är lika dåligt som allt annat där ute.

Att ta bort industriell socker kan förändra ens liv till det bättre.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela