freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Motin

Publicerad 2014-12-29 13:18:44 i Träning och mat,

VAD ÄR ORDET MOTION?

Motion är samma ord som kondition en liten substantiv nya ord. Det är aktivering av muskler. Ok leder samt en liten del av skelettet.

1. Att gå är den bästa motionen. För att få en bättre motion. Krävs det 4 till 6 dagar motion. För att bibehålla motionen krävs det 3 till 4 dagar i veckan i en timme.

När du gör det under dagen. Spelar mindre roll. För det är inte tiden som avgör. Om du går ner i vikt eller upp i vikt. Det är bara om du monterar.

Ja vissa säger gå på morgonen. Vissa andra säger inte före träning eller efter träning. Då har de inte räknat med jobben. De flesta träning böcker som är där ute tar inte hänsyn till jobb. Finns sittande jobb som stående jobb.

För de böckerna är skriva av personer som är författare. Eller idrottare. Ok de har inte helhets perspektivet från arbete.

Taktik

Publicerad 2014-12-28 21:31:22 i Träning och mat,

Nu spelar vår regering ett taktisk spel. Så att Sverigedemokraterna inte kommer in i politiken. Nu är det 7 partier som bestämmer i Sverige.

Desto mer kockar, desto sämre soppa. Hur ska denna klappande på skärten på gå. Det mer kockar, desto sämre soppa.

Då betyder det att Sverigedemokraterna blir ännu starkare för att de sitter i opsitonsparti mot 7 klöver. Till nästa val.

Sverigedemokraterna behöver inte äns göra. Något bara frågesätta, de 7 klöver. Ok opsitonsparti kommer alltid att bli större enligt Svenska historian.

Sverige demokraterna, har rätt med invandrapolitiken. Detta har Borgarna erkänt samt. Att vissa kummuner kan inte klara ekonomiska bördan.

Invandra frågan, är den största frågan som existerar i Sverige. För denna fråga. Påverkar alla andra frågor. Om inte Socialdemokraterna kan se detta. Då är de inte bra för Sverige.

Godag

Publicerad 2014-12-28 16:42:51 i Träning och mat,

Hoppas Ni har haft en trevlig, jul med mycket god mat. Ok mycket frukt och grönt.

Nu är det ny år sen blir det.

25 December

Publicerad 2014-12-25 14:42:12 i Träning och mat,

Bär, frukt och grönsaker. Borde vi äta mer i detta samhället. Där av mer rotfrukter. En rolig diet är att äta enbart. Rotfrukter samt protin. Varje diet ska man göra högst i 3 månader. För att inte skada kroppen egna struktur och emalj.

Då får kroppen arbeta mer och med att bryta ner maten. Men då ska man inte äta för mycket. För då kan man få ont i magen av.

Ån koka det litte. Tills rotfrukterna blir a-dante, litte tug mostånd, får man med, då får tand emaljen jobba mer.

Grönsaker, bär, frukt samt rotfrukter, har en annan funktion med. Då får man en starkare tänder. Då får emaljen en träning.

Finns ett annat sätt med ät varje dag bra, fetter. För om man ska förbränna fett behöver man bra fetter i kroppen.




Under julen

Publicerad 2014-12-24 14:27:04 i Träning och mat,

Under julen, kan man äta tråkigt eller roligt, finns så mycket som man kan ändra på inom recepten. Men banan är en bra frukt. Avokado är med en mat.

Dess värre är silen den största boven i dramat. För i sil i sin egen form är bra. Men i 1,2,3 lag är det dåligt. Finns vit socker i silen. Gör din egna sil och ändra från, socker till mörk socker. Då bör den bli bättre för dig att äta.

Köttbullarna kan man göra på olika sätt, men blandfärs är oftast godare än enkel färs. Desto mer du gör på jul bordet. Desto mer får du det som du ska ha. Du kan göra falafel så av soja böner än i stället för kött.

Tid finns inte för vissa. Det är en ursäkt. Så som alla lama ursäkter som jag har hört genom tiderna. Med en ursäkt innebär att folk vill inte ta kontroll över sina egna liv.

Om du har barn. Då är det föräldrarnas ansvar att de ska äta rätt och det är inte barnens. Ett FY där till föräldrar som proppar i Era barn med all gott och snacks.

Ge dem i stället ett äpple och en banan. Det är nyttigt och bättre. Ok det är inte industriellt producerat.

Jo en liten sak till. Det har kommit fram att läsplatser och mobiler, stör Er sömn. Då bör Ni läsa en bok i stället. Då får Ni bättre sömn. Datorer kan också medverka till detta.

God Jul

Publicerad 2014-12-21 17:08:49 i Träning och mat,

Tomten ser oss alla om du är snäll eller stygg. Men verkligheten är inte så. Det spelar väldigt stor roll om du kommer ifrån en bra familj eller en fattig familj. Pengar kan inte köpa lycka.

Det är två sätt som gäller för att bli rik:
1. Tjäna mer
2. Att dra in på små avgifter, få ner de fasta avgifterna så mycket som man kan.

Här på denna bloggen. Omfattar jag mer än kost och träning. Jag går inför hälsan. Det är en stor fråga som påverkar alla andra frågor i samhället.

Samt en fråga till invandringspolitiken. Denna fråga är viktigast för den omfattar alla andra frågor.

GOD JUL, till alla korta som långa personer i Sverige samt i Korea och övriga Asien.

Blinda

Publicerad 2014-12-20 22:56:13 i Träning och mat,

Regeringen gör ett bra jobb med att manipulerar oss personer. Jag vill hänvisa att alla partier i Sverige är razister.

För de jobbar för en Svensk medborgares bästa.

Ett exempel:
10 år för att bli Svensk medborgare. Där med när osvenska medborgare blir Svenska medborgare. Då ska de behöver INTE betala, någon skatt till Svenska kronan.

Detta är fell. Alla i Sverige ska betala samma skatt för sina jobb. Om man är Svensk medborgare eller osvensk medborgare.

Så konstigt att äldre personer måste betala skatt för sina förlängda perntionspengar.

Ironin för Socialdemokraterna+miljöpartiet+venster partiet med Fi. Är lika rolig som dum och dummare.

Detta är inte hälsosamt för någon. Inte för osvenska medborgare och för Svenska medborgare.

Äntligen börjar Borgarna inse. Att vissa kummuner har för stor invandring. Där med att invandring frågan är fell.

😱Nu vill de ha två skatter. För Svenska medborgare och osvenska medborgare.

😲Detta är vidrigt med att en Svensk medborgare ska betala mer än en osvensk medborgare.

Det ska vara samma skatt för Svenska medborgare samt för osvenska medborgare.

🌟Politikerna är röstade av Svenska medborgare och inte av osvenska medborgare.

🌟Därför ska de printer Svenska medborgare samt inte osvenska medborgare.



Vidrit

Publicerad 2014-12-18 19:53:20 i Träning och mat,

Sverige, det tar en invandrare att bli Svensk medborgare. 10 år, sen där på när de har fått utbilning, skola och jobb. Då slipper de betala skatt? Vad är detta?

Politiker berättar bara halva sanningen. Medan vissa kummuner har det svårt med att klara sin budget.

I Malmö, Limhamn är det nästan 70%, av folket som är invandrare. Limnhamn har allt för att bli en egen kommun. Det är inte konstigt det. Där bor enbart invandrare.

Banker, är så dumma. Finns 4 stor banker. De är bara intresserade av en sak pengar. Stora företag som alstrar mycket pengar. Forix är en bank som jobbar för folket.

De har sätt hur små pengar blir stora. Det bor ändå. 10 miljoner invånare.

Finns ett tipps, skaffa Er några banker till. Var inte trogna Er bank. För de är inte trogna mot Er. Splitrad upp Era Lån i två banker. Där på blir de rädda. För det är lånen. Bankerna kännar sina pengar på.

Bank cheferna, ser detta. Då blir de rädda. Ok börjar tänka om.

Tisdag

Publicerad 2014-12-16 18:05:45 i Träning och mat,

Grunden är alltid. Det viktigaste i träning. Finns inget annat som DU behöver kunna.

• Lång eller kort, spelar väldigt mycket in i träningen. Om man är trött eller pigg.

På stenåldern, visste vi människor att sömn. Var en viktig sak att göra. Sömn kan man inte spara. Allt beror på sömnen. Om din träning, går inte så bra eller din diet. Då finns det en faktor som är sömn.

Sova säger 8 till 12 timmar. Finns personer som sover mycket mindre. Då måste man tänka på spara energin när du rör dig.

Rörelse energilära är väldigt svår. Att förklara. Men profs idrottare använder detta.

Torsdag

Publicerad 2014-12-11 23:52:39 i Träning och mat,

Torsdag - kommer från Thor.

Idag träffade jag Janne M. Han åt julbord på Havsnära. Han tog ett par bilder på mig med sin nya tjej. Varje gång, jag ser Janne, har han en ny tjej.

Nu när jag tränar smart. Så tycker jag att det går väldigt bra med byggningen. Jag väger än 104 kilo. Men rör mig väldigt fort. För jag har tränat upp benen. Väldigt tungt under en längre tid.

Benen nu tränar. Jag bara varannan vecka. Det går bättre eller då jag känner för det. De andra stora musklerna kan man vara slarvig med. Men ben muskler är viktigaste att träna.

För när du inte har. Fett på benen. Då går fett förbreningen mycket bättre. Muskler är väldigt lätt att få på ben. För vissa. Kan inte få muskler med tunga vikter.

Men när jag tränar. Då försöker jag att träna med. Ben press. För denna isolerar enbart ben.

Full magasin 15 reps med 5 set. Det är inte svårt. Men det tar sin tid att bli så stark. Om man kör så under en längre tid. Då får du resultat.

Var försiktig. När du läger på vikter. Om du inte kan klara 15 reps i 5 set. Då ska du anpassa vikten efter din förmåga.

15 reps 5 gånger, med 50 kg. Ger resultat. DU ska träna långsamt 5 sekunder mot och 5 sekunder med. Om du klara mer. Då ska du lägga på mer.

Träna muskler tills de är röda. Finns skader som du inte kan utföra övningar. Men då finns det en miljon olika övningar. Cykling med tunga växlar. Ger resultat. Simma med benen. Ger resultat. Gå hackad ger resultat. Böj på benen när du går på ett band. Det ger med resultat.

Eller du kan öka sekunderna mot och eller för. Där på kan du göra en av övningar.

Negativ träning. I bänkpress ger alltid det bästa resultatet.

Godnatt

Fråger

Publicerad 2014-12-10 23:13:37 i Träning och mat,

Den viktigaste frågan för Sverige är. Invandringspolitik, hur ska Svenska medborgare kunna betala mer pengar till osvenska medborgare.

Ett träningstipps: Träna så mycket, varierat som möjligt för din kropp. Lär sig väldigt fort övningar samt hur du gör.

Variera i förhållanden med, om inte en flickvän funkar eller pojkvän. Så gå vidare, vänta inte på någon. Det är en ostabilitet. Gå för tjejer som har jobb och eget boende. Där på för Er tjejer gäller samma sak.

Alla söker en kopia av sina föräldrar. En pojke söker alltid någon som är lik sin mamma en flicka söker alltid någon som är lik sin far. Det är mycket så det funkar i samhället.

Det finns vissa undantag från fall till fall.

Ett bra tips

Publicerad 2014-12-09 23:41:40 i Träning och mat,

Man säger så här: Att man ska ha en lön. Sparad i pengar på banken. Där efter ska man läsa undan minst 500 kroner, per månad.

Räkna på Era intäkter samt Era utgifter, där på summera dem.

De flesta förhållanden idag splittras på grund av ekonomisk kris. En part har problem. Den andra vill inte ha problemet. Då blir det en splittring.



Söndag

Publicerad 2014-12-07 17:25:09 i Träning och mat,

Är en vilo dag. Villa är väldigt viktig. För att DU ska klara av vardaglivet.

Fyra grundlagar till en perfekt måltid:
1. Näringsmesig mat
2. Bra råvaror
3. Laga maten efter årstiderna
4. När liggande, råvaror, samt kött, fisk, kyckling


Partier

Publicerad 2014-12-06 10:57:23 i Träning och mat,

S+M+V+Fi, är kommunister

SD är ett ny libratisparti

FP, C, M, KD, dessa är, republik, styrd från lagen

Ni som läser detta. Kommer Ni ihåg att Ni INTE skulle slänga Era valpar. För om det skulle bli omval I Sverige gäller det samma val lappar i Sverige, enligt LAGEN är det så.

Äntligen

Publicerad 2014-12-05 19:31:00 i Träning och mat,

I Sverige kan inte finnas 1 miljon, nazister eller razister. Nu har politiken kommit fram till att Sverige tar in för mycket invandring än vad Sverige kan klara av. Finns många kommuner som har väldigt svårt med att klara av detta. Hur löser man detta?

Genom att ta in, de som är på flyget. Men inte derras släktingar som inte är på flykt. Ok där med som bonus. Måste vi sätta stopp på något.

Kan ha detta som krav. Om du vill bli Svensk medborgare måste du kunna Svenska. Om det är razisisk. Då är alla som kan Svenska razister. Hur många blir det 10 miljoner, Svenska medborgare är razister.

Oj vi Svenska är ett litet folk. Om man ser på detta. Hur mycket skatt och moms kan en Svensk betala. Det sanna är att vi Svenskar betalar nästan av 10.000 kroner 3000 kroner. Då får vi över 7.000 kroner. Ska räcka till hyra som är på 3000 kroner. Då blir det över 4000 kroner. Maten går på 1000 kroner. Då blir det över 3000 kroner. En tv 50 tum 2000 kroner. Där på försäkring och räntor 1000 kroner. Då blir det inget över 0 i kroner.

Hur kan politiker säga att Svenskar har mycket pengar. Vissa har skulder över sina öron 1/3 av alla Svenska medborgare har skulder till öronen.

Man kan inte köpa ett hus. Utan att låna till det man säger 2 miljoner kroner. För att låna till detta måste man ha en lön på 50.000 kroner. Ok ha ett fritt skuldfri till bankerna. Ok vara heltidsanställd under 5 år. Sen måste man själv sätta in 100.000 kroner.

Hur kan Svenska politiker säga att Sverige är rikt land. Det räcker med att folk får ett jobb. Då får staten in pengar.

Politiker ska ha pengar 50.000 kroner. Ok hur många är de. De är hur många som hälst. Stasmenistern får 100.000 kroner I månaden. Ja det köper jag. Men där med får varje politiker ett arvode ifrån regeringen på 50.000 kroner i månaden. Sen ska de ha falsjärmsavtal på 50.000 kroner.

Sen har vi olika poster i Sverige. De får ungefär 20.000 kroner.

De gör inget bra jobb. Visst vill Frigolin, jobba som polititiker än gymase lärare. Gymmaselärsre är på 25.000 kroner. Visst har de, juni, juli och augusti ledigt. Ok får pengar för det.

Facket finns, varje person som jobbar där tjänar ungefär 37.000 kroner. De gör inte ett bra jobb.

Politiker säger att politiken är inte enbart 09:00 till 17:00. Men resturangen måste man jobba mer 50 h i veckan. Där med måste man vara intresserad av yrket. Då menar de att läsa på alltid. Då blir det 10 timmar i veckan. Då är man uppe i 60 timmar i vecka.


Näringsmesig mat

Publicerad 2014-12-04 21:56:30 i Träning och mat,

God mat, behöver inte vara dyr. Men näringsmesig mat kommer att bli framtiden. Med tanke på att mat är en hälsosam livstill. De som inte har näring mesig mat förlora på det oftast till sist.

Hur ska man göra, för att det ska bli så optimalt som möjligt. Man ska koka varje sak, på låg temperament. I vatten, hälst på låga grader. Där av får man fram av kött, fisk och kyckling, en naturlig smak rätt smak. Ok det ska kokas länge.

Där på finns det redan mycket salter, I mat så jag säger man behöver inga salter eller peppar.

Det är idioti att restauranger kör mot god mat medan alla personer i Sverige är så medvetna om maten. Ok näringsmesig mat är det viktigaste för en själv. Ok för folket.

Men utbilningen till kock måste skrivas om näringsvärdet, följer inte dagens prensip. Folk frågar inte efter bra och hälsosam mat. De vill ha näringsmesig mat som är god.

Vad ska personer vardera först:

1. Hälsan, för att få en bra hälsa. Måste du först. Vara nästan död. Eller krassa innan du ska inse detta, vissa förstår inte detta ändå.

Om du har en bra hälsa. Då är du glad. Din hjärna funkar perfekt. Ok då kan du hjälpa andra i din omgivning.

MVH, Hälsa är bra...



Budgeten föll

Publicerad 2014-12-03 22:05:37 i Träning och mat,

Sverige demorkraterna

Kommer fälla vilken regering som hälst i Sverige. Om de inte börja samarbeta med dem.

1. Invandrapolitiken
2. Pensonäror
3. Jobb
4. Utbilning
5. Rättväsnet

För invandrapolitiken är en stor fråga? Man kan inte ta in i ett litet land som Sverige är. Hur mycket invandring som hälst.

Men man kan hjälpa fler personer närområdet i stället än att själpa dem. Med rent, vatten, kläder och medicin. Ok där till med utbilning.

I Malmö är Arabiskan ett är större än Svenskan. Så kommer det att vara i framöver.

Ben träning

Publicerad 2014-12-02 22:03:29 i Träning och mat,

Jag är väldig stark i ben övningar. Ok I rygg övningar där på bröst övningar. Är en jaga människa. Där på med min genetiska bakgrund har jag inte så bra för sättningar för byggning.

Där på skulle jag inte vara här idag. Jag är 1, 88 cm lång och min kroppsvikt är på 104,5 killo. Men jag är inte ovanligt tjock för min storlek.

Trivs i denna vikten som jag är i. Då och då väger jag mig. Då och då mäter jag runt magen och ser att den går in mer och mer.

Det är att man kör en sån bra styrketräning. Ok håller en någorlunda bra kost. Det viktigaste att man mår bra. Det gör jag. Är rätt så snabb i fötterna. Så jag ser inte detta som något hinder.

Jag tycker väldigt mycket att ro i maskin. Det är roligt och det är en perfect hel kropps träning.

Ro maskin har sjukgymaster, ser det som en perfekt övning. Man tränar hela kroppen. Ok det räcker med 10 minuter på den så är man klar.

Men jag kör 20 minuter på denna maskin. Det tränar hela kroppen. Speciellt ryggen.

Ok benen. Om du vill gå ner i vikt då sätt dig på denna maskin i 10 minuter. Från att börja med. Sen öka det till 20 minuter.

Man kan göra denna övning i 40 minuter. Med men då ska man ta 500 rud per minut.

Milhöpartiet

Publicerad 2014-12-01 22:47:46 i Träning och mat,

Tusan nu vill de ta bort dubb däcken. Men det går inte för det finns ingen miljöpartiets som har ens bil. Fridolin har inte ens körkort. Bara för att värna. När de ska värna om Sveriges befolkning.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela