freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Privat ekonomi i par

Publicerad 2022-09-25 21:35:47 i Träning och mat,

Privat ekonomi i par är att dela allt 50/50 lika. Att dela allt, ljus och allt i livet. Så pass är det. De flesta förhållanden brister på grund av ekonomiska problem. Så mer än 70% av alla relationer förstås på detta viss i sverige. Ska man ha en och gemensam konto, svaret är här nej, man ska ha ett konto själv och ett konto sin partner och där på ett tredje konto. Där som sina utgifter ska komma och båda måste sätta in på detta konto. Så ska bada ha samma sparande. Nej det ska man inte ha. Där efter är det så mycket som man inte ska göra i livet. Ha en bra dag.

Spara

Publicerad 2022-09-22 21:36:09 i Träning och mat,

Fonder som inte svänger på marknaden är Läkemedelsfond. Dessa Fonder är på 5 år. Som alltid sätt inte in mer pengar än du kan klara dig ha utan i mer än 5 till 10 år. Fördelar: Fördelar med läkemedelsfond, läkemedelsfond är bred och har 25 företag mot läkemedel, många i USA, denna fond svänger inte på börsen så mycket. Medicin behöver vi människor ha i alla tider. Vi blir äldre i befolkningen och då behöver vi ha mer medicin. Dessa Fonder är global, får in AstraZenika, alla de bästa fondnoterade vård företag. Nackdelar: Nackdelarna med denna är att den är dyr fondavgiften är 1,5%. Fördelar: Köper fonden på SEB stor bank, så är den på 1,50% medan på flesta andra banker är den på 1,60%, för dessa banker vet, att denna fond är bästa fonden. Fonden är aktiv fond. Det finns en människor som analysera denna åt dig 24h om dygnet. Om du skulle åka ett plan exempel, skulle du våga åka det med det fanns människa i som höll din säkerhet och att piloter körde planet åt dig. Det är tre personer som kör planet alltid. Aktiv fond har du många personer som väljer ut aktier till dig varje dag. I en aktiv fond.

Privat ekonomi

Publicerad 2022-09-21 20:20:28 i Träning och mat,

Aktier och fonder, regel numer ett, du ska kunna undvara dessa pengar över 10 år. Fördelar och nackdelar med fonder, fonder är viss avgift som dras av fonden. Fördelarna är att det finns 25 företag eller mer i hela fonden. Aktier är bra eller dåligt, beror på hur lång tid du ska ha dessa pengar där, över 10 år tid. När du investerar är tid det viktigaste. Om du får en normal lön. Då kan du spara i exempel i en bra fond. Som är glubal. Det räcker med 50 kr per månad eller 50 kr, varje vecka. Desto mer du sparar över olika tider desto mer får du i avkastning, i dessa fonder är bra för framtidens sparande. Månaspara 50 kroner räcker. Min egna strategi är att köpa aktier först 4 aktier i taget, köp inte allt samtidigt. Detta kan göras över en lång tid. Så att aktierna får växa över tid tills du fyller på med nya aktier. Så att din aktie portfölj växer under tiden. Detta är en bra strategi att göra ett år mellan varje ny aktie köp. Det räcker med en fastighetsföretag, ett investföretag din bank A aktie här, där med mat om du hittar och de andra i miljö och el. Så pass. Nu är din aktie portfölj, startad. Nu är det tid som ska utspelas på. Investera inte mer än du kan vara utan i över tio år. Detta har alla blivit miljonärer på alla som är miljonäsor Sen , har börjat med aktier. Tänk på vad du tycker om, finns så mycket att välja mellan svenska, amrikanska, koreanska Asiean och andra företag. Incestera inte allt i en aktie. Exempel: på 10,000 Glubal indexfond 2500:- Aktie 5 stycken, 2500:- Investföretag 2, 3 investföretag 2500:- 2500:- dessa får du själv välja Nu har du spridit dina pengar väldigt bra. Desto mer tid, desto mer kommer pengarna växa för dig. Globalfond är allt vad du behöver, sätter du in en gång summa på den, så mycket som du kan undvara över 10 år, sen sätter du in 50 kr, varje månad. Det är alltid viktigt med ett mål när du sparar i fond eller aktier. Det kan vara till din pertion, eller till dröm resan eller något annat. Alla ska spara i minst i en indexfond, med en låg avgift. Lycka till med ditt sparande.

Söndag

Publicerad 2022-09-18 09:49:55 i Träning och mat,

Nu är jag inne i många spännande möjligheter i mitt liv. Jag har tagit ett intresse och gjort det verklighet. Det är aktier och fonder, medan aktier är kan/vinna/kan förlora. Desto längre tid man ska spara sina pengar, desto högre risk, kan man ta på aktier är det 10 år som ska man kunna vara utan sitt kapital. Fonder är på 5 år men skadar inte om det är på 10 år. Vad är dålig investeringar, bil är sämsta investeringen, en ny bil kostar 1 miljon kroner, folk idag är villiga att lägga ner 1 miljon på sin bil. När du har köpt en ny bil, då förlorar du 50% när du kör ut bilen ur bil försäljaren. Under de 3 åren då har bilen förlorat 25%. 1,000,000kr - 500,000kr - 250,000kr, då har du förlorat på en ny bil -750,000kr, så mycket är inte en bil värd. Där på med ett öppet sinne kan man komma långt, finns andra sätt idag, att känna pengar på nätet, som att skriva blogg, eller YouToub och andra sälja varor fram och tillbaka och tjänster. Det existerar idag 1000 till 2000 sätt att känna passiva inkomster på nätet, vissa tar 3 månader och andra tar 1 år. Att få till det. Passiv inkomster vill jag säga är arbete, som genererar pengar till slutet av projektet. YouToube, här måste ett klipp läggas upp varje dag, så att den växer med tiden. Allt måste pysslat om som att lära sig programmera tar 1 år. Det kan du göra själv. Spel, program, utveckla, till mer funktioner. Om du har ett intresse i ditt liv, då ska detta generera pengar för dig, annars blir det en utgift.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela