freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Pyramid träning

Publicerad 2014-10-30 23:29:00 i Träning och mat,

 
Är en steg 3 nivå träning. Den är inte för alla. Bara de som vill nå högre resultat. Det är vad pyramid träning innebär.

Denna övning ska man öka till varje gång. Börjar med lätta vikter. Sen ökar man tills man är nere på få repetitioner eller en. Sen gör man allt om igen. Tills man är tillbaka på lika lätta vikter och många reps.

Pyramid träning är oftast viktigt att man håller rätt på räkningen och utförandet. Annars så är det helt meningslöst att påbörja en Pyramid träning.

En muskel ska hälst tränas med Pyramid träning. Ok det ska enbart användas på stora muskler.

AMINOSYROR

Publicerad 2014-10-26 12:31:51 i Träning och mat,

Standar mjölk är 3,5 procent halt fett, men det är räknat på 100 g, som motsvar 60 KCLA, Det innehåller 3,4g protein, kolhydrater 5g och fett 3g och riboflavin 0,14 mg, kalcium 120 mg och 014 ug.

Men det är onödigt att ta aminosyror till träning. Det är bättre att ta mjölk. Men där med var inte detta som jag skulle ta upp.

Finns många aminosyror, och affärernas uppgift är att känna pengar, men kosttillskott, princip onödiga att ta. För att vi som bygger får det genom kosten.

DAA säger att det ger mer manligt hormoner, det stämmer inte, för mer du tränar desto mer får du manliga hormon i kroppen. Som sagt så är DAA, ett värdelöst aminosyra.

BCAA och DAA, det är grenade aminosyror, det menas att kroppen inte själv skapar dessa aminosyror. Behöver man ta detta. För att öka sin muskelmassa. Svaret är Nej.

Kretin ökar det muskelmassan, ja men det finns två sätt att ta kretinen på, genom att ta mindre än på förpackningen, ta en te sked och sen när du inte känner att det värkar då. ökar du dosen till två te skedar. Så gör du tills du är uppe på en matsked.

Glutamin, säger man att man ska ta efter träning. Det behöver man inte. Finns ett lättare sätt. Det är genom att stressa och att gå i 10 minuter efter träningen. Då får du en bra återhämning av kroppen.

Glutamin, kan användas till något annat. Som att bli snabbare frisk ifrån förkylning. Ok vid stress nersänkning, men träning är inget stress.

Investera i din hälsa:

Publicerad 2014-10-24 22:28:00 i Träning och mat,

Folk säger att de är hälsomedvetna. Men de vet inte vad ordet symbolas till idag.

Folk lägger på en ny bil. 50.000 kroner. Om ett år går något sönder på bilen. Ok ibland är det så nära till jobbet att man inte behöver ha någon bil. Räker med en cykel går på 2000 kr till 5000 kr.

Till och från jobbet. Det är mer hälsosamt att cykla. Än att köra bil. Ok ingen bensin räkning, häller.

Folk investerar inte i sin egen hälsa som de borde göra. Idag krävs det att vi är snabba och fysiska. Starka i alla andra jobb.

Om man ska slå ut 2000 kroner. Under hela året. Då blir det en bra försäkring. I sig själv.

LG and samsung

Publicerad 2014-10-22 23:08:16 i Träning och mat,

Bat if you bay a LG ore a Samsung. Phone ore somting alls you have the world gearenty from the company if you bay the produkt.

So you don't need the Sweden gearenty market one the produkt. The trying to foll you bay selling on gearenty you have all reddy.

Bat the gearenty work if you are not the problem to the axident. The Swedes gearenty works as the same.

The Swedes gearenty only works if you pay them many. Bath the coompaniys gearentys is included produkt.

Hur man får sex pack

Publicerad 2014-10-21 23:55:00 i Träning och mat,

 
Förbränning kan inte göras. Punkt förorening I ner gång av fett. Men fett kan kroppen förbrännas. Där med om du lyckas bygga de stora musklerna i några år. Då får du snabbare resolat, om du skulle ha enbart fett på magen. Då har du lyckas med din träning.

Det är inte fell att träna magen minst en gång i veckan. För du får resultat. Väldigt fort. Träna magruder är bra. För då avlastar man ryggen mycket. Magen är den viktiga muskelen på kroppen efter hjärtat. För allt är kopplat till magen. Näring och stabilitet.

Man säger, ens mans hjärta går genom magen. Näringen tass upp från magen(tjock tarmen).

Villa

Publicerad 2014-10-20 22:21:28 i Träning och mat,

Villa för muskler är viktiga. Även är det bra att villa sig väldigt mycket. Men du kan träna högst. 3 gånger i veckan en muskel.

Då ska du göra ett spiltrat program. Det är inte lätt att träna så. Det krävs några år.

Splitrad träning är det bästa om du ska ha snabba resultat över ett år.

Jag själv har 5 olika träningspogram som jag tränar efter. Men jag hör på kroppen ofta. Ok om jag har ömt då tränar jag inte. Men då finns det stressing träning som man kan göra.

Då när jag har ont då tränar jag stressing träning. Det är inte vanlig stressing utan det är mycket med vikter och rörelse.

Viktigaste muskelen

Publicerad 2014-10-19 17:35:52 i Träning och mat,

Den viktigaste muskelen är ändå, korsningen om den går sönder? Då är man ute på djupt vatten. Viktigaste muskel grupen är, ben muskelen. Det värsta är för dig som träna, få en spricka på muskel du tränar. Om detta kommer att inträffa, finns ingen återvändo för läkning. En muskel kan läkas men detta tar sin presses.  Det har inte den gemene man tid med.
 
En muskel kan tränas 1 till 3 gånger per vecka. Styrketräning är inte den ända proses som bygger muskler. Utan även konditions övningar. Den som kombinerar konditions med styrkepass är på rätt spår.
 
Där av har alla sina mål. Finns en anatomisk regel. En man kan bygga som högst 3,0 kg muskler om året. Kvinnor kan enbart bygga 0,5 kg muskler per år.
 
Där på finns rätt mat. När DU äter rätt lever rätt finns en hög seger process, du som man och kvinna kan nå upp till 5 kg, muskler om året.
 
Där av summerar jag detta. Det går att bygga mer muskler än vad anatomin värld säger. Med rätt mat och med mycket vilja. Var i akt när du tränar. Då ska du vara väldigt försiktig med vikter. Öka långsamt.  En bra tom regel är på 100 kg på bänk, då du klarar 15 rep (hur många gånger under en gång), då ska du enbart öka med max 5 kg, per gång.
 
 
 

Dieter

Publicerad 2014-10-18 23:17:46 i Träning och mat,

LCHF är framtaget för att hjälpa personer som har diabetes 1 och 2. Detta tar ingen hänsyn till näring värden. Räknas ifrån vitt bröd.
De som går på LCHF, när de slutar med dieten så går de upp de killarna som de har gått ner igen. Men då kan det vara så att LCHF kan man få Diabetes 2 ifrån dieten om man var frisk från början.

GI är är ingen bra diet. För att den funkar så länge man håller på med det. Men folk är inte medvetna att man kan bli sjuk av denna dieten.

3:2 dieten är en bra diet om man är överviktig. Men från denna dieten funkar så länge man gör den.

Periodisk fasta. Är bra men denna. Funkar så länge som man gör den. Men från denna dieten kan man bli. Att man inte äter något. I fortsättningen. Då svälter kroppen och då förlorar man muskler. De flesta vet inte att hjärtat är en muskel och samtidigt ett organ. Muskel organ kan man säga.

Alla dieter funkar så länge man gör dem. Men då när man har gått ner de killarna som man ska. Går man oftast upp i vikt igen. Men när man går upp i vikt är det mesta fett som man får på sin kropp.

När man börjar med en diet. Då vill man ha veck fettet en gång för alla.

Folk tränar för lite och rör på sig för lite och äter för mycket. Godis, choklad, kakor, läsk och sprit. Rökar och där med snusar.

Dieter, ska man inte göra utan. Det är motion och hård träning som gäller. Ok äta en bra kost. Om man inte äter något under träningen då förtvinar man.

Mat är det bästa i livet och det är medicin om man använder sitt sunda förnuft lite extra. Då kan man klara sig riktigt bra i livet.

Stress

Publicerad 2014-10-17 22:40:28 i

Stress leder till hämad hälsa. Detta kan bero på att man tänker på väldigt mycket. Eller gör många saker samtidigt. Där på för mycket jobb är inte bra. Därför i detta land har vi 40 h i veckan. Regler finns där för att skydda din säkerhet.

För mycket stress leder till ett minskat emma försvar ( vita blodkropparna agerar sämre). Det leder till en högre mottaglighet av sjukdomar.

Mat är en bra fakta till en bra hälsa och träning.

Staten bryr sig inte om en om man skulle vara sjuk 14 dagar. Då bry sig inte arbetsgivaren. Ok sjukvården ja. De löser det mesta med en tablet. Än att lösa problemet. Men sjukvården är ändå duktiga. De kan bota canser och direkta sjukdomar.

Alla mat kedjor håller samma koncept. Ok priserna är oftast lite högre för att de ska känna på det.

Det finns en litet smart knep som man kan göra. Handla hus din slaktare, fiskare och gröns odlare. De brukar hålla mycket lägre priser.

I min värd är det större värd än den gemet manen. Med träning och hälsa.

Sjukvården idag

Publicerad 2014-10-16 23:23:49 i

Om symtomen är diabetes 2?

Då skriver de ut en pilla. Tabletter hjälper bara för stunden och inget mer. Diabetes 2, finns kvar. De får leva med en pilla för än att bli frisk på riktigt.

De borde skriva ut motion och kost. För att lösa problemet. De har i samma byggnad ett par finna dietister men de jobbar från ett provrör och ser alla människor som samma uppbyggnad.

Exempel: vissa är gula, svarta, vita och röda. Åldern spelar in i spelet. Stress och jobb, familj och maten. Med spriten. Ok den här förbannade läsken som är så god många fler faktorer finns...

Vad är träning?

Publicerad 2014-10-16 09:46:00 i

Träning är aktiv. Aktivitet och rörlighet
substans till ej negativ stillasittande.

När man börjar med träning. Ska man tänka på att det finns en dag imorgon med.

Övertränad existera det. Ja övertränad kan alla bli. Är det skadligt. För vissa ja och för andra nej.

Bytta rutiner är det svåraste i träning.

Degig är du alltid seggig

Kost och hälsa

Publicerad 2014-10-15 23:26:00 i

Hej nu igen är FreedyTeddys superblogg öppen igen
 
Här kommer jag skriva om:
Kost
Träning
Hälsan
Mat
Kärleken
Allt mellan himmel och jord
 
 

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela