freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Söndag

Publicerad 2014-11-30 18:59:58 i Träning och mat,

Nu känner jag mig redo att deffa igen. Men under de här åren har jag byggt litte muskler på mig. Nu är det dags snart för att se resultat.

Jag vet att jag förbrukar 2800 KCAL om dagen. Det kommer min kalorier ligga på. Nästa år är det dags med den sista dieten.

Efter dieten då ska jag öka min kalorier till 500 kalorier mer för att bygga muskler. Man behöver inte ha så mycket kalorier för att bygga muskler.

Relationer

Publicerad 2014-11-29 11:01:36 i Träning och mat,

Det finns mycket som ska spela in i relationer. Relation är mer mellan partnerskap. Det är mellan arbete och arbetare. Det är mellan husdjur och människa finns så måna relationer i detta samhälle som man kan enbart räkna dem på alla tio fingrarna.

En gång Malmö bo alltid Malmö bo. I Malmö är det nära till Köpenhamn. Ok till Tyskland. Det är en ekonomisk zon i Sverige. Vissa ser inte det.

Malmö är ett problem område idag. Problem är till att lösa. Hur löser man ett problem. Genom att lösa det. Finns inga svårigheter i det.

Politiker löser inte problem. De bar pratar. Om de ville lösa problemen. Då hade de de löst det.

Jag kan ge ett råd till politiker lös Era problem. Eller så löser jag de åt år. Ett problem är inte svårt att lösa. Utan det är lika lätt som 1+1=2. Om poliser kan lösa denna ekvation då är det inte så svårt att lösa något annat.

Meniskan

Publicerad 2014-11-28 19:04:37 i Träning och mat,

Alla vi människor kommer från fiskar eller om man inte går så långt tillbaka. Från Appor. Hur aporna lever har vi människor lärt oss mycket av.

Vissa av oss människor är födda till samlare. Andra är föda till jagare. Ok vissa av oss till bunden. Där med är det oftast viktig vad man äter.

Jägare har oftast lättare med att lägga på sig muskler. Ok sen är det så att vissa jägare har lättare för att springa.

Samlare är de som samla in maten från marken och från stammarna. De här människorna. Brukar vara duktiga på att tänka och lösa problem.

Bunden är de som odlar mycket mat och tycker om att ta det lugnt. Bunden är idag alla IT programmerare.

Vilka gener än vi är födda med. Behöver inte samma symtomer komma ifrån mamma eller pappa. Utan det kan vara en dåld gen som de har. Från långt tillbaka i genratonen.

Vi som är adopterade har inte den lyxen. Utan vi måste göra en cell forskning. För att se vilka gener som man har.

I cellerna finns alltid en DNA som utspelar sig vem som är ens pappa och mamma. Så man kan hitta sina föräldrar så.

För alla länder. Går alla till läkare. Ok i länderna är de tvungna att ge ut sin blod prov. Ok detta blodprov är hemlighet stämplat. Förutom till sin eget barn.

Men mat och hälsa. Kan man bryta på tänderna om man vill det.

En vanlig dag

Publicerad 2014-11-28 00:00:17 i Träning och mat,

Det är mycket man ska tänka på när man tränar. Jo det är det. Finns något som heter träna den muskel som du ska träna.

Det gör man bäst med 50% av din kroppsvikt. Det är inte mycket för vissa. Men för vissa är det något viktig. Som du har säkert märkt när du tränar. Får ingen resultat.

Du kan börja med teknik och utövande. Det är så viktigt att de här faktorerna är viktiga. Utan de här ska du inte lägga på någon vikt allts. Finns mer risk att lägga på vikter än att plocka av dem.

Läg till baka vikterna alltid. Det gäller Er stora killar. Som är så starka. Då kan Ni ta av vikterna med.

Friskvård

Publicerad 2014-11-26 23:42:32 i Träning och mat,

Är träning friskvård. Ja det är friskvård. Massage är det med friskvård. Ja det är det simning är det friskvård. Ja det är det. Motion är det friskvård. Ja det är det.

Som Ni inte vet. Är all fysisk aktivitet friskvård. Det är Er arbetsgivares uppgift att se till att Ni är friska alltid. I arbetsplatsen och utanför.

Ni kan läsa mer om friskvård på nättet.

Träning

Publicerad 2014-11-26 00:48:41 i Träning och mat,

I träningen varderas inte längden. Men längden spelar en stor roll i träningen. Långa personer har svårare för vissa övningar.

Men det mesta som varierar ens egen träning är genetiken. Men där på kommer mat, kost och sömn i i bilden.

Ofta vet inte personer vilken ålder de är i sin träning. Åldern har mycket utdelning i träningen. Bland kvinnor och män.

Desto längre Du tränar. Så får du se resultat. Hälst ska man träna minst 3 gånger i veckan. Om det ska ge något. Men tung träning är inte det rätta som man ska göra.

Utan det är utförandet som spelar väldigt stor vikt i träningen. Jag ser all träning som bra träning. Men vissa vill träna och andra inte.

Viljan till träning. Finns i oss alla. Men vissa dagar är vi alla trötta på träning. Ok det tar upp väldig stor del av ens tid.

Träning är inte en timme på gymmet. Utan det är under hela livet. Under semestern. Under högtider. Under då andra sover.

Men glöm inte villa under Era träning veckor. Finns alternativ träning som att gå och promenera. Det kan alla göra. I vilken ålder som hälst.

Simma, cykla och göra övningar hemma. Sätt inte gymmet som din ända träning. Glöm inte att all träning hjälper dig.

Att gå i 20 minuter om dagen. Då är detta med en träningspogram. Om man gillar att träna på gym. Då kan du göra en övning i 1 minut sen ökar du med 2 min sen 3 där efter är du uppe i 10 minuter.

Detta är ett bra sätt att öva och ger samma resultat som att simma i 40 minuter. Simning är både bra för fettet förbrening samt bygga muskler.

Simma minst 3 gånger i veckan är en bra träning. Eller göra något är bra. Med tanke på att 25% av Svenska folket gör ingen motion. Det är en hög summa. Det är inte bra.

Alla ska träna minst 3 dagar i veckan.

Språk

Publicerad 2014-11-24 21:23:24 i Träning och mat,

Språk är roligt att man är intresserad I men Koreanska språket, 한는 mot det Kinesiska språket 中国.

Från Kinesiskan, har jag fått lära mig. Skriva är som att rita, text samt bilder är samma sak. Som att prata på ett språk är samma sak som att sjunga.

Det är 4 gånger mer befolkning i Sydkorea än det är i Sverige. Om det är 4 gånger mer som kan Koreanska än Svenska. Då är inte språket så svårt.

Ok Kinesiska är nästan halva jordklotet som prata det. Då är inte språket så svårt att prata och skriva. Ok när du behärskar ett språk är det oftast lättare med ett nytt språk.

Men om man inte vill lära sig något. Då ska man inte börja med det. Det som man har påbörjat måste man alltid slutföra.

Så är det med träning och så är det i livet. Om du vill inte ha en bättre hälsa. Sluta med allt som du gör. Finns personer som gör det. Vill inte träna och vill inte få bättre hälsa.

Det som motiverar mig till träning är kunskapen. Att träning samt med kosten. Kosten är det viktigaste som finns i ditt liv.

När du inte mår bra. Mår ingen bra i din närvaro. Ok ens egen hälsa kommer alltid först. Om du blir sjuk. Förlorar du pengar från jobbet.


Validering

Publicerad 2014-11-23 18:49:31 i Träning och mat,

Validering är en mätning på kunskaper man har inom det området. Kurser, program och arbetslivsärfarenhet ska räknas in i detta. En dags kurser ifrån program. Ok arbetslivserfarnhet ska med räknas in.

Personlig utveckling

Publicerad 2014-11-20 23:21:00 i Träning och mat,

Personlig utveckling. Kan man inte studera till sig. Man kan inte ut vecka sig till det. Bara det händer. Jag hörde något. På bussen.

En person sa: Alla kan plugga till sig kompetens. Men alla kan inte jobba med det. Finns en sanning i det.

Jag har sätt det i mitt yrke kock. Vi har haft bra praktikanter som dåliga praktikanter. De flesta som har kommit dit på den första dagen under sin praktik. Är ofta sjuka. Dagen efter.

Jag mins när jag var praktikant. Jag jobbade som den. Försökte göra mitt bästa. Inom allt och inget skulle knäcka mig. Ok var glad och öppen. Därpå var jag intresserad av att laga mat.

Det är jag idag med. Mer med special kostar. Ok mot mat som hindrar diabetes 2. Där på mot laktos och gluten mat.

Där till specall kost är jag väldig intresserad av. Som mot C- vitamin, mot protein allergi. Men de som är ärlägiska mot det. Vet inte vad detta innebär. Ok fått av läkare symtomen att de är protein.

Men vad för protein. Vet de inte om. Fisk älergi tror jag de flesta ljuger om. För fisk ät i Asien mycket av. Ok om hela Asien är hälften av befolkningen som bor. Så är det nog tycker inte om fisk.

Gluten intolerater, folk tåler gluten till 1 deciliter. Det är bara trams. Men gluten intolerant kommer oftast i fram av att man äter mycket. Av en mat sak eller där på av för hög kolhyderater halt.

Ät så mycket varierad kost som möjligt. Vegetarian för eller senare får denna folk gruppen ofta. Något problem. Protein är nödvändigt.

GI och LCHF är bara dålig still av folk att de inte vill motionera. GI räknas på gluten index. Denna räcker inte in näringsvärden i mat. Chips har lägre, lågt GI men potatis har ett högt. Potatis är mycket nyttigare.

Ok frukt har ett högt GI men becon är ett lägre. Förstår den som gjorde detta. Men LCHF är framtagen till diabetes 2. Det skriver inte böcker ut. Vilka dumma personer som skriver sånt här smörja de berättar inte om bakrunden hur dieter har kommit fram.

När en person har gått på LCHF. Då är risken för att få Diabetes 2 mycket större.

Folk är blinda till sanningen.

Koreanska

Publicerad 2014-11-17 21:37:43 i Träning och mat,

Nu har jag lärt mig, Koranska, kan prata detta språk, i korta meningar. Ok har lärt mig all gramatik. B1 till B4, är bara utveckla språket. Det kommer att bli kull att prata och skriva språket så pass. Mycket att Koraner kommer att föstå en.

Nu är jag på samma nivå från Kinesiskan. Då är det dags för en börja med mandarin igen.

På eget intresse, jag har många intressen i mitt liv. Men de här två språken, har jag lovat mig själv att jag skulle kunna, när jag var 3 år.

Det var innan jag kom till Sverige. Då jag bode i Korea. Måste följa sina egna beslut.

Jag var tjur skalig som litten och nu är jag det som vuxen.

Kampsport

Publicerad 2014-11-16 14:49:57 i Träning och mat,

Kampsport finns mer än i kampövningar. Det är I dansen. För i tiden i Kina. Var övning av kampsporter förbjudna att utöva. Därför kom Kineserna på att det finns dans som man kunde utöva i stället.

Arobic och militär träning utkommer från dansen. Ok det är mycket svårare att dansa långsamt än att dansa snabbt.

Om du kan dansa då kan du slås. Men där på vissa slås för skoj skull och vissa slås när det behövs. Men man lär sig kampsporter för att undvika att slås.

Ekonomi

Publicerad 2014-11-12 19:38:34 i Träning och mat,

50% av alla förhållanden i värden. Beror just på ekonomi. Att den ena inte kan klara av ekonomi. När ekonomin är inte bra.

50% av det andra är att man inte prata så ofta med varandra.

Ut av en fast lön. Spelar ingen roll hur mycket du kännar. Då ska du kunna lägga 1000 kroner. Per månad till sparkontot annars. Då ska du fråga om högre lön.

Då är din ekonomi stabil.

1. Handla alla saker kontant
2. Ha autogiro på allt, utgifter
3. Köp inget onödigt

Om man räknar på något över ett år. Då får du högre siffror än vad det är värt.

Träning

Publicerad 2014-11-11 21:48:29 i Träning och mat,

Varför tränar man?
För att en kvinna efter 20 år. Förlorar 3 kg, skället per år till kvinnans totala kroppsvikt. Det kvinnliga hormonerna österlen. Hindrar detta till en viss gräns. Österlen har en annan folkton. Att det är smala och slanka. En kvinnas menstruation försvinner vid 40 års ålder. Men en kvinna hög punkt är vid 25 års ålder. Efter då. Går det bara utför.

Män en efter 20 år. Förlorar enbart 0.5 kg per kroppsvikt. Med tanke på att man ens hormoner testen hjälper honom till att få muskler. Då är det möjligt för en man att få 3 kg muskler per år. Ok östrogen försvinner inte på en man förän vid 70 års ålder. Vid 35 års ålder är en mans höjdpunkt.

Men män har möjlighet att öka på detta med tanke på träning och mat. En kvinna har det samma. Men måste börja tidigare i åldern.

Redan i 12 års ålder. Men för en man Räker det vid 16 och 15 års ålder.

Manen är den starka individen. På jorden.

Men I dagens läge kan man bygga 5 kg muskler med rätt mat och träning. Per år och man lever hälsosamt. Då lever man längre.

Vad är den bästa träningsformen

Publicerad 2014-11-10 22:36:44 i Träning och mat,

Gå är en bra träning form: 4 stjärnor
Gå är en perfect att träna. Alla kan gå ute och man kan gå fort och långsamt. Hjärtat får sin dagliga motion.

Simning: 5 stjärnor
Är en perfect form, med denna träning får man både träning i muskler och fett förorening.

Springa: 4 stjärnor
Är en rolig form som bygger ben muskler. Samt förbränner allt fett på kroppen.

Hoppa hopp rep: 3 stjärnor
Är en bra träning. Tar lite tid. Samt det kostar inte så mycket.

Cykla: 4 stjärnor
Är en rolig form att träna. Ok en rolig sätt att transportera sig fram. Från och till jobb.

Ljus hopp: 5 stjärnor
Hoppa ljushopp samt armhävningar är min favoritstälning och det förfbrenner mycket på kroppen. Om man gör de här övningarna länge. Ok man kan lägga till vilken övning som man vill ha till.

England

Publicerad 2014-11-09 15:50:00 i Träning och mat,

England är en land. Som personer är tjur skadliga.
Med det så kommer nästan varje sport ifrån England. Om en Engelskan förlorar i någon sport då skapar de en annan sport.

Infrastrukturen, utan turismen i England. Går inte landet ihopa. Derras turism står för 50 procent av derras BNP.

Skolan. I detta land kan ingen Engelska bra i skolorna. De har stora problem. För de är då tjock.sksliga att de vill inte ändra på landets struktur. Det som funkar för mig. Funkar för dig. Så reducerar De.

Maten som de ätter:
England kan man få tag på mat över allt. Fisk och chips. Ok allt annat gott på gater. Ok de äter till frukost mycket av ägg och bacon. Med böner och kokt tomateroc korv.

Ok de tycker inte med om solen. De äter mycket fett och det är mest risk för diabetes 2. I detta land. Derras öl på krogen är så svag. Där med är England det mest drickande landet av öl.

Detta var allt som jag har att repetera från England

Japan

Publicerad 2014-11-07 23:40:59 i Träning och mat,

Japan (日本)

Japan är ett språk som består av 14 tecken. I Japanskan är de tvungna till att låna in ord och tecken ifrån mandarin.

I Japan finns inget nej ord. Men finns hur mycket ja ord. Som betyder ja. De har 3 olika siffror språk.

Tokio är derras huvudstad. Som finns nästan Japaner i. Men för att jobba i Japan måste de transportera sig minst 2 timmar. Till jobbet.

Japan har inga egna tillgångar på naturtillgångar. Men har mycket kärnkraft verk. De handlar mycket med omvärlden.

Kosten:
Vad äter en Japan. De äter mycket ris och fisk. I detta land är det mycket extremt att vissa sig att man ska vara så vit som möjligt som kvinna.

Dricker mycket Te till maten. Ok där tid äter de mycket havsgräs och förstås kött.

Historia om maten:
Japan har enbart från början ätit ris och riskakor. Sen en dag kom en från Kina som var en fiskare. Då fick Janpan upp ögat för fisk.

Sen kom andra länder in i bilden. Få började de äta kött.

Hur äter de: De äter med ögonen och äter inte sig som mätt. De är alltid hungriga. Detta är en kostym för Asien att inte äta upp.

Då visar man att man är mätt och inte kan äta mer. Då skulle Ni föräldra inte tvinga i Era barn att äta upp. Finns en tendens att äta för mycket i tid ålder. Tvingar man barnet som vuxen att äta för mycket.

De dricker mycket Te. Kaffe i detta land har inte slagit igenom.

Finns många studier om det av läkare om Ni vill plugga själva.

Hur lever dem:
Manen kommer alltid först, sen sonen och dottern där på modern. Demokrati mellan män och kvinnor finns inte. I detta land. Japaner ser ett ektenskap som något heligt.

Men Japan ser alltid. Familjen som numer ett. Det finns inget viktigare än familjen. Så ska det vara i alla förhållanden.

Om Ert ett ektenskap ska hålla långt. Ha inga hemligheter och sov inte arga på varandra. Utan lös problemet samma dag. Om Ni väntar med Er förklaring kan det bli bråk och splittring.

De flesta kärleksförhållanden I värden splittras på grund av ekonomiska problem. För att man inte pratar om dem för sin partner.

Det som är så lätt prata med Era partner. Hur svårt är det och tänk på att partnern har med ett hjärta. Var ödmjuk mot varandra.

Ok det sista om Japaner. Vissa inte att de är läsna sur eller dåliga känslor. För någon. Så är det mycket väll bland Asiater i huvud tag.

Om Ni ska köpa en sak från Japan. Då handla en Japansk köks kniv. Kommer vara en bra investering för livet ut.


Kina

Publicerad 2014-11-07 00:11:17 i Träning och mat,

Kina är värdens största ekonomi. Idag läge. Finns inget land som kan äns motsvarar derras storhet. Kina lånar ut pengar till USA.

Kina är ett land som är oberoende av något annat land. Kina kan själ försörja sig. För de har 3 eller 4 tidszoner.

Mandarin 中国, (mitelens rike) finns enbart 7 grammatik regler. Men de flesta som läser mandarin ger upp på grund av teckna i språket.

Men de har bara 600 olika tecken. Varje tecken betyder 4 till 5 saker. Ok de har mose ord. Finns två sätt att skriva Kinesika på det gamla och det nya.

Engelskan pratas bara i England. USA pratar bra i det landet Amrikanska är mycket svårt att förstå om man har lärt sig Engelska. Ok där med Australien. Där pratar de enbart sin dialekt.

Dialekter är som språk om det bor mer än 10 miljon. Personer i landet.

Då är inte Engelskan, värdens största språk. Till tal och skrivande.

I Kina äter de helt annat viss än vi gör i Sverige. De äter mycket ris och grönsaker. Där på nudlar och kött, fisk och fågel. De använder inte så mycket smör i deras mat. De använder oljer. Dricker mycket vatten till maten och dricker mycket Te.

Äter mycket bröd som bullar.

De utövar gympa på morgonen. Det vi Svenskar inte gör. De har familjen. Som ett huvud mot. Ok de körde mycket med kaster i detta samhället. Där med kör de med ört mediciner än kemiska mediciner. För de ser att naturen kan producera allt.

Vi I Sverige har mycket att lära oss av Kina än språket.

Men i Kina ser varje barn utbilning är värt. Ok de har 50 till 100 barn i varje skolklasser och de måste vara spelet kläda och ha spelt hår. För att bli intagen. Där med är de extremt duktiga i matematik. De får på grund nivå 100 elever får alla stora A.

Det är påfrestning från föräldrarna. Ok de har oftast en privat lärare till sina barn. Grundskolan står staten för.

Högre studier får de själva betala för. I Kina är det väldigt svårt att få jobb. Men där på i Kina går det att jobba upp sig från Kock till ekonom.

De är mer plikt trogna till sitt jobb. Där på ser de på utbilning som något viktigt att ha.

I Kina kommer massagen från och det får man enbart lära sig från en massör. Här i Sverige får vi kunskapen ifrån privat skoler.

Ok i språket finns inte ett ända svär ord. De kallar varandra för. Gris eller get. Kinesiska årstiden tar folk ofta ledigt från sina jobb. Som de gör här i Sverige.

Om du äter ofta Kina mat. Då när de har stängt. Då är det oftast derras nyår.

Kina fria med smällare. Men det är flera miljarder smällare som forsar upp. Under derras nyår. Som de har med börjat firat vår nyår.

Då forsade det upp mest raketer i Kina. Mandarin har inte alla ord som vi har i Sverige. Därför får de låna in ord från andra språk. Som vi i Svenskan har gjort med.

När man ska lära sig språket. Då lånar de in Ping. Som är ett språk. Som jag tror används med i Ryskan. Men detta har jag ingen klar het om.

Kina är ett stort land. Ok detta är värt att besöka. Budget är derras huvud relijon.

Kung-fu är derras huvudort. Som andra sporter med som pingis och chack.

Om du är duktig i chack och vill ha en bra utmanare då ska du möta en Kines.

I denna blogg tar jag mer upp om lite historia som alla bloggar inte gör.

1950 till 1953

Publicerad 2014-11-05 23:56:33 i Träning och mat,

1950 till 1953
Detta år var det, krig i Korea. Både sidorna förlorade mer än 1 miljon Koreaner. 2 miljoner Koreaner som totalt.

Innan detta var Korea en Japansk koloni. Där som fördes slavarbete till Japan och till Kina.

Då när Korea blev fritt ett enat land igen. Då blev det Krig igen.

Vi i Europa pratar om att första världskriget och det andra världskriget var det hemska kriget som existerade men. Det är inte det. Det var Korea kriget.

Den som kontrollera Korea kontrollera hela Asien. Samsung och LG är två multifaceted I dagens läge.

LG och Samsung. Är mer än bara mobiltelefoner och tv. De är stora företag som säljer vitt varor med.

Men då det skulle skrivas ett freds avtal mellan Syd och Nord Korea. Då skrevs det bara under av militären i de här båda länderna. På den 38 bred graden.

Sveriges blev utvald som uppha freden i Sydsidan. Men i dagens läge, är det fortfarande krig i Syd och Nord Korea.

Det är inte det mäktiga USA. Som har kontrollerats över Sydkorea. Utan det måste gå igenom Sverige. Sverige kontrollera båda sidorna idag.

Men jag vet att det blir fred i Korea. Men när är tidsfråga.

Sydkorea är republik styrt och det menas att det styrs från lagen.

Vi i Sverige styrs med demokrati. Det funkar inte i alltid.

Det som står i historie böckerna är fell 1950 - 1953 är något nosen som USA. Har satt ut.

Ett krig måste slutas med. Att båda regeringarna av dev två länderna skriver under. Ok inte militären.

38 bred graden är fult med minor från alla länderna. Sydkorea har markerat ut sina. Men Nordkorea har inte gjort det än.

Jag skulle inte villa morgon power work på den 38 bred graden.

Kina vill inte att USA, ska få hela Korea. Därför hjälper de Nordkorea.

Formen

Publicerad 2014-11-03 22:34:46 i Träning och mat,

Hur ökar man sin form:
Kosten, sömnen, vardagsmotion, träning, alkoholl, familjen, vänner och bekantan. Finns väldigt mer än träning och kost.

Det är en hel vetenskap. Med kost där på finns mycket mer till livet än detta. Nöje roligt och mycket till.

Hur man ska hjälpa folk?

Publicerad 2014-11-01 22:24:00 i Träning och mat,

 
-Om man hjälper en man för dagen med mat. Då har han mat för den dagen.
-Om man ger honom ett fisk spö då har han mat för livet.

Ett bra ordspråk. Från Kina. Där som pappert, krutet och te kommer ifrån. Ett framgångsrikt land. Som växer för var dag.

I Sverige. Borde det lättas upp för småföretagande i skatt och måmns. För att de ska ha mycket lättare att göra sitt jobb. När en egenföretagarede växer.

Då anställer han folk. När folk har jobb. Då får Sveriges eget land bättre ställt än. Då när Sveriges medborgare har 0.0 procent arbetslöshet.

Då kan Sverige börja prata om att hjälpa andra personer i värden.

Korea har bara 0.7 procent arbetslöshet. Än Sverige har mycket högre.

Korea är republik och det innebär att lagen styr landet. I Sverige är det demokratisk land. Det är gräsrötterna som styr landet.

Kina är ett kommunistisk land. De har ändrat på ekonomin så att företagen kan växa i landet.

Ett land kan välja mellan två saker. Ändra på sin ekonomi eller ändra på hur landet styrs. Det är inte Svårare med det.

Men medaljen har alltid en baksida. Fördelar har alltid nackdelar med allt.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela