freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Kommenismen

Publicerad 2015-05-22 01:43:49 i Träning och mat,

Idag är det kommenistisks propaganda som styr samhället. Idag tar vi in 100.000 invandrare. För i tiden tog vi in 2000 invandrare. Undrar Ni varför allting har blivit så dyrt i Sverige.

Bensinen, kostar enbart 1 krona. Men skatter, avgifter och miljös skatter på det ja. Då blir det 12 kroner.

Från mjölken. Kostade på min pappas tid. När han var ungdom bara 0,35öre mot idag 10 kroner. Det kostar än 0,35 öre men skatter, moms och andra avgifter på det.

100.000 invandrare kostar Sveriges samhälle, några miljarder om året. Alla forskare säger detta idag. Men politiker säger inte detta. Är det lönsamt för Sverige. Om 70% av alla invandrare skulle jobbat. Då skulle det vara lönt för Sverige. Men idag är det enbart 40% som får jobb, utav ny invandrade Svenskar.

Idag har vi ungdomar, Svenska medborgare och äldre personer som inte får jobb?

Fackliga organisationer, vet om det. Svensk SVToch Sv 1 o 2. Expressen och Aftonbladet. Stasministern vet om det. Men ändå vill han djgga för oss andra. De som ljuger för folket är Socialdemokraterna+Miljöpartiet+Venstern+Fi+Moderaterna+Kristdemokraterna+Centern+Folkpartiet.
Alla ljuger för Svenska medborgare. Utom "Sverigedemokraterna". Sverige demokraterna säger att lagom är best för Sverige. Några miljarder om året. Är inte lagom. Några miljoner är inte heller lagom för Sverige.

Sverige har den dåligaste grundskolan. I grundskolan blir alla elever tvättade I hjärnan av att Sverige är ett rikt land.

Men denna frågan ställer jag? Varför är Expressens, ledare så rik med pengar? Varför är Aftenbladets ledare så rik på pengar.

Ett par miljarder säger mycket. Varför pensonäror inte får mer än 70 procent ut av sin pension. Det säger varför välfärden är så usel som den är. Det säger varför skolan är så dålig som den är. Detta säger mycket om samhället.

Kommenismer bryr sig om pengar och struntar i vanligIt folk.

Hej alla

Publicerad 2015-05-20 23:17:11 i Träning och mat,

Vi idag. Ser allt mer tiggare. Det vet alla att, det är organiserat. Ok det är fell. Att mammor får åka till ett främmande land och tiga. Barn får ingen vårdnad och där på ingen skolgång.

Är de här länderna så fattiga att de måste tiga. De får ju 100.000 kroner. Varje år av Sverige och resten av Europa. Då blir det 1 miljon. Finns det inget vettigt som länderna kan göra.

Skicka ditt några Svenska Cevilekonomer och problemet är löst inom 3 månader.

Jag tror att det är för dåligt uppdelat i länder. De rika blir rikare och de fattiga blir fattigare. Det är dåligt styrning i länder. För mycket byrokrati.

I Sverige är det för dåligt styrt. Om en kommun inte har pengar kvar till sin befolkning. Så skär de ner först och främst på skolan.

Sen på vården. Där på sparandet. Ok sen där på höjer de skatterna. I Malmö är skatten på 33%. En av landets största skatter.

I Malmö fungar inte någonting. För Sverige har en dålig invandringspolitik. Det vet alla om. Förutom stasminister. Det finns ett sätt för Sverige att göra.

Det jorde vi mot Fredrik Skalvran. Det kan vi göra mot Loven.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela