freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Fredag 7 aug

Publicerad 2020-08-07 13:59:23 i Träning och mat,

Nu är jag i ett väg skäll i mitt liv. Fundera på om man ska starta ett eget massivt företag eller ska man jobba för någon annan. Med tanke på att man kan göra precis allt i livet. Så är detta mer godare att jobba för sig själv. Men timmarna kommer jag att klara av 200 per vecka. Det har jag redan gjort som anställd. När jag jobbade som kock medverkade jag till 200 - 500h i veckan. Fick ingen högre lön för det. Fick ingen högre lön på 160h, de som jag har arbetat för är ett par utnyttja mig till fullo. De satte all över tid som komp tid var uppe i 6000h i på ett år. Detta ville jag ha ut i lön. Där på mina förflutna chefer betalade ingen fast lön. Men de skulle ändå ha fult bidrag för en. Där på är det mycket bättre att starta ett eget verksamhet. Vad betydder igentligen fast lön för dessa. Jo ge en efter timlön. Det brytter mot svensk grundlag. Jag kunde prickat de vilken dag som jag ville för detta. Det fanns många säkerhets risker på mitt föra jobb. De hadde babblar på golv och så. Nu har man blivit litte kaxigare för att man behöver det i livet. Man ska inte ställa upp på allting heller gäller allt i livet, förhållande, relatoner, jobb, man ska vara sten tuff mot arbetsgivaren för han är sten tuff till baka vissa, slå eld med eld, det ska man göra.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela