freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Tisdag 27 feburari

Publicerad 2018-02-27 20:21:24 i Träning och mat,

28 feburari i morgon My last day whett Falsterbo Kursgård kök. Kommer bli skönt och detta har jag väntat på länge. Allting är möjligt och den anställning som jag borde ha. Jag har den nu. Träning, måste vill mig i form. Otroligt vad kallt det har blivit.

Måndag 26 febuari

Publicerad 2018-02-26 18:45:40 i Träning och mat,

När man tränar, om man vill se resultat är det inte träning som är det viktigaste. Existerar 4 regler som är viktigast.

1. Sömnen och villa
2. Maten är A och O
3. Tekniken
4. Utförandet

Vissa gör en av de här bra, men om man vill ha en perfekt träning är det bättre att träna med hjärnan. Än hjärtat eller både dellarna är bättre.

Optimal träning är 2 minuters villa mellan varje reps, men sätten kan variera som repen gör. Ett träningsprogram är alltid bra anpassad för dig. Detta är att du ska träna de muskler som du är ute efter.

Tills nästa gång träna väll

23 febuari

Publicerad 2018-02-23 23:53:27 i Träning och mat,

Det existerar mycket vägar in till kock:
Man behöver inte ha någon utbildning som kock. Det räcker att man är intresserad av mat och ta för sig så mycket som man kan i restaurangen som möjligt, det vet inte alla om, livserfarenhet i mat har lika mycket värde som ett simpelt papper.

Ett full gjord grund utbildning inom restaurang och köket, Är en väg in till arbetet. När man har arbetat i 15 år. Har detta lika hög betydelse.

Där på 15 års efterlåtenhet plus 3 års praktik. Plus att jag har Licensierad Gyminstruktör + Licentierad Personlig tränare, sen är man diplomerad kostrådgivare. Där på har man en C#.Net - programmerar utbildning. Detta räcker för att bli en kökschef.

Jag har mycket livserfarenhet i köket, där med har jag mycket av jag med olika tävlingar i bodybuilding, i Malmö Toufest sen har man korv SM tävlingen med.

Onsdagen 21

Publicerad 2018-02-21 22:24:14 i Träning och mat,

Snart är min uppsägning slut Den 1 mars börjar jag som anställd som kock på en ny resturang. Där kommer jag att arbeta som kock. Mina uppgifter är, vamat, Kalmar, bröd och kakor. Litte ege kontroll och några meny skrivningar. Jag är glad.

Tisdagen 13 feburari

Publicerad 2018-02-13 23:54:33 i Träning och mat,

Snart ska man börja arbeta som kock.

Toftadals gård mat & kaffe, i Vellinge, man får tittel COUS CHEF, det är man värd. Den högra handen till köksmästaren.

Nu har jag 100% av företaget bakom mig, det är skönt att veta det.

Med tanke att man har Diplomerad Kostrådgivning, sen har man Certiferad gym instruktör sedan har man Licensierad Personlig Tränare.

Där med har man ett årit utbildning inom C.Net utbining. Som varade ett år. Nu idag är den på 2 år. Men klarade den på ett år.

Många andra utbining, som olika inom bygg och inom betendevetenskap.

Alla de här kunskaperna kan man precis få vilket arbete som hälst.

Plus att man har väldigt mycket arbetsår, bakom sig. Varje kock som jag har haft inom arbetet. Så har de lärt upp mig mycket. När de skulle sluta. På den månaden.

Där på har jag mött mycket trevliga kockar, vissa kommer man ihåg.

Den mest trevligaste kocken, var Krister, en sån go person han var "han hade allt löser sig" för han var duktig och bra vad han gjorde.

Han sa till mig, du kan ha såsrecepten i fickorna. Det mins jag. Han var rolig.

Men den bästa av de bästa är Ted, Rickard och Rickard igen.

Finns många kockar som har bidragit till detta. Garpen var en militär kock.

Den första dagen som jag träffade Ted O, han sa till mig att han skulle lära upp mig som kock. Det har han med olika idéer och alla menyer som jag fick influenser inom.

När Ted skrev sina menyer var jag med och kom med förslag. Då kan man säga att jag har skrivit menyerna.


Lördag

Publicerad 2018-02-10 21:52:53 i Träning och mat,

Idag är det lördag, 10 februari 2018

Nu är jag grunden till att arbeta som kock. Där med är jag väldigt förbered på att arbeta som kostråd givare. Där på är jag med en duktig Personlig Tränare. Med Gymistroktör.

Är väldigt duktig på husmanskost. Vet nu allt som jag lagar. Riktigt gott är det som man lagar.

Sen min egna träning går härligt riktigt bra. Fått mycket tränings år. Där på tävlat i olika sporter med. Har genomfört nästan allt som jag vill.

Börjat med cigarrer. Börjat med Romio & Juliate, den som jag tycker mest om är Regeles, den är god. Men existerar en till det är My father 1988, den är stark och rätt så god.

Försöker att träna så mycket som möjligt. Men håller ändå en regel på 3 gånger i veckan på gymet. Där på kör jag mycket kardio träning med. Allt för att få fram de där sex - packen förre sommaren.

Där på tränar jag nu för:
1. Hälsan för att må bra.
2. För att inte bli av med för mycket sekelet
3. För det är super roligt
4. För styrkan
5. För konditionen
6. Avkopplande
7. Tar bort stressen väldigt mycket
8. Tycker det är roligt
9. Det hjälper på jobb som privat
10. Denna sport är så roligt att hålla på med

Skriver mer under detta år

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela