freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Måndag

Publicerad 2015-01-26 21:26:42 i Träning och mat,

Ortedoxträning

Grundarening är att diska, tvätta och städa. Ok att gå till affärer och köpa mat. Leka med Era barn och låta dem hoppa på Era magar.
Här har NI redan 3 stjärnor I mina ögon.

Om Ni går till jobbet, cyklar eller gör något utöver Er, vanliga träning.
Får Ni 4 stjärnor

Om Ni tänker på Er hälsa och tränar på gym, eller springa eller till och med gå, mer än nödvändigt.
Då har Ni 5 stjärnor

Om Ni skulle tävla i något extrem sport, bodybilning, Italien runt med en cyckel. Där på springa Marston. Eller göra Svenska klassikern. Då måste, Ni vara tränings narkomaner.

Jag själv, tränar för hälsan och att jag ska hålla mig frisk. Varje mellan gå oc styrketräning. Hjärtat är lika viktigt att träna som muskler. För hjärtat är den viktigaste muskel som vi har i kroppen. Sen finns det andra stjäl till det med.

För att jag ska vara stark och uthållig så pass att jag kan sköta mitt jobb.

Utan mig på mitt jobb skulle ingen ha tränat. Det tror jag är väldigt mycket på hur jag är som person.

Desto tidigare du börjar och träna i din ålder. Desto bättre är det. Men det är allergiska för sent och träna.

ALLTING GÅR OM MAN VILL. DET ÄR DU SJÄLV SOM SÄTTER GRÄVER PÅ VAD DU VILL GÖRA I LIVET OCH DET ÄR DU SOM ÄR DET STORA HINDERT.

DETTA GÄLLER INTE FÖR TERRORISTER ELLER OTREVLIGA PERSONER.

Söndag

Publicerad 2015-01-25 23:17:45 i Träning och mat,

Protinett, är den viktigaste produkten som existerar på marknaden. Utan denna aspodans, kan ingen existera utan.

Utan vårt kära protin, kan vi inte existera.
En muskelcell består, av 20%, proteiner.
80%, vatten.

Det är inte enbart våra muskler som behöver protin, utan hela kroppen.

Jag orkar inte förklara allt i detalj. Då får NI mycket att föranna Era kromosomer om.

Dieter

Publicerad 2015-01-25 00:31:53 i Träning och mat,

Med ordet, diet är en förkortning på dö. Ja för att få 10%, i kroppsfett, vill folk köpa produkter som verkligen inte funkar!!!

Jag förstår dem. Mycket väll att de vill se finna inför sommaren. Svält är allting. Vissa räknar på kalorier. Det är ett bättre alternativ.

Folk glömmer oftast att de måste träna.

1. Kan gå ute, är den bästa motionen. Alla kan göra det. Ok finns inga vederlag som är för dåliga. Har bättre dubbar på Era skor.

Miljön som vi lever i är inte vår kropp konstruerad för. De sittande jobben. Som sekreterare samt, andra personer har.

Konstigt att folk är så noggranna om mtrella saker än om sin egen hälsa. Det viktigaste ändå DIN, hälsa. Ja att bära ring är mycket viktigare än, hälsan.

Folk läger ner mer på bilar än de gör på sin egna hälsa. Ok folk tänker mer på bekvämlighet än hälsan.

Testar något nytt

Publicerad 2015-01-23 23:56:27 i Träning och mat,

Testar att äta, långsamt 15 minuter. För att om man ska känna en mättnad i magen. Då som man stoppar ner mat i munnen. Ok tugga den väldigt långsamt, då blir man mästare fortare. Då är det viktigt, vad man äter, hur mycket näring.

Detta får man sin vikt. Ett lätt råd. Som alla glömmer. De andra dieterna funkar. Men när man slutar med det. Då går man oftast upp i fett.

Detta kan man leva med i alla tider. Ok detta kan man göra i alla framtid med. När något är lärt. Då sitter det kvar i alla tider.

Detta är ingen. Diet utan ett sätt i hälsosam still att leva.

Fredag

Publicerad 2015-01-16 23:29:04 i Träning och mat,

Vi I Sverige, framhäver smaken, vi har fem olika smaker, det är surt, beskt, syrligt, salt, söt. De finns olika palet platser på tungan.

Karl Grankvist, sa till mig öga mot öga. Att mat ska vara som man äter med sin familj. För i tiders har vi kommit tid uppdukat bord. Haft roligt och trevligt.

Där på ska man enbart, använda fem krydder för man ska få fram grundaren. Ok grundsmaken, om kött smakar inte kött. Då kan man äta korv i stället.

Exempel:
På tallriken får enbart vara 3 saker, som är fisk, potatis och grönsaker. Där på sa han att såsen ska alltid serveras sidan om.

Ris ska man inte ta för givet. Om man tänker efter litte. Är ris som håller nästan. 50%, av jordens befolkning på fötter.

I Japan tar det att bli sochi kock, nästan 6 år, men de får inte titulera sig som sochi kock efter 10 års arbete. Sen där på är de sochi kock.

Med detta så är riset. Viktigt med under denna utbilning tar det 6 år, där på under de 4 åren. Vastskar de risen. Ok får enbart göra det. För detta ska sitta i ryggmärgen på dem.

Jag har varit i Big Appol, i Malmös restauranger som påstår att kunna göra Sochi, blivit så besviken på riset. Att jag inte äter det. Tycker inte om att gå på Japanska restauranger för de slarvar för mycket. Med riset. De använder anckel bens i stället.

Okej om de verkligen försökte att göra det. Något hyggligt så skulle jag blivit nöjd. Riset är A-O, om man inte gör rätt. Då ska man inte äns försöka.

För mig är riset, den viktigaste saken i en rulle.

Stockholm var jag en gång och åt. Sånt här, samma sak. I Thailand som jag var i ett par åren. Riset var perfect och i Korea, beror på vilken ägare som har resturangen, här nere.

Om en jänkare, skulle ha resturangen, då brukar han ha personal ifrån Japan. Om det är en Korean som har resturangen så är det Koreaner som är där.

I Göteborg, var jag med och åt, riset var kockt två gånger. Sånt tycker jag inte om att man använder ris två gånger. För första gången smakar den bra. Den andra gången.

Koka ris, två gånger är en misslyckad. Det smakar jag och det är, låt och se vilket fult ord som jag ska använda.

- Denna person, skulle skjutas i huvudet.

Fredag kväll

Publicerad 2015-01-16 00:08:57 i Träning och mat,

Jag, tränade idag, bröstmuskler, med tre olika planerade övningar. För det funkar bäst för mig. Först körde jag med sitt övningen. Sen stå övningen. Där på sen låg övningen.

För jag körde de här övningarna, var ingen slump. För man sitter på morgonen. Där på står man mycket under dagen. Sen sover man mycket på kvällen. En planerad dags rutin.

När något är dags rutin ska man inte bryta det. Så mycket. För då är det mycket lättare att koncentrera sig på teknik och utförandet. När man kan det, då kan man öka i vikter.

Grunden är alltid viktigast. Muskel minst existerar. Men om ett sånt ska ändras måste man träna, hälst med någon i 5 år.

Man måste själv tränat: styrketräning minst i 10 år. Då känner man sin kropp bäst.

Fins inget sätt att träna, fel på, jo det finns det. Men man ska ta in längd och vikt.

Resultat träning är bra att ha. Men är inget nödvändigt. Villa korta perioder är ett måste. Men inte i en månad 2 vecker räcker. Beror på vilket DNA, som du har.

Alla kan träna styrketräning. Till och med rullstolsbundna personer. Som inte har några ben.

Varför tränar man:
1. Skelett ska inte avta så mycket. Under året som det Igentligen gör, på en man efter 20 år, 0,5 på en kvinna är det 3%. På kroppsvikten. Totala kropps mason.

2. För att få bättre, hälsa och må bra.

3. För att man ser resultat med byggning väldigt fort.

4. Moton är med är styrketräning. För man tränar hjärtat. De flesta tänker inte på det. Men så är det.

Finns olika sätt att träna, hjärtat, att gå i minst 20 minuter om dagen. Eller där på hoppa hopprep. Eller dansa. Simma är en bra övning. För här tränar man hela kroppen.

Sen en övning som är utmärkt för hjärtat, är sittande rudd. Här tränar man hela kroppen. Ok det räcker med 10 minuter. En rudd maskin kostar omkring 100.000 kroner.

Denna övningen, tycker sjukgymaster är bra för de Som har ont i ryggen. De som har frakturer och de som vill förebygga skader. Ok denna övningen. Är statisk finns inte så mycket som man kan gå fell. Jo om man inte kan träna, på den, på gym finns gym instruktörer och PT.

Där på finns gym värdar. Deras uppgift är, första hand hålla gymmet säkert.

Så är det på flygg. Värdarnanas uppgift är inte att sälja sprit, eller gå i korta kjollar, derras främsta uppgift är hålla säkert för vilken passagerare som hälst.

Om det finns någon på planet som inte tåler nötter, då skulle de veta i planen att. Kasinot, jordnötter är ingen nöt. Det är en ball växt. Men det finns de som inte tåler nötter, som inte häller tåler barlväxter. För de här symtomera är väldigt lika.

Därför tar de ens kasse nöt påse ifrån en på ett plan. Jag försökte förklara att det inte var en nöt. Utan en badlväxt. Fråga honom om han tåler balväxter. Det gjorde de inte. Men då frågade jag honom själv.

Visste inte, vad balväxter var, för något. De som inte tåler en sak. Bör veta, vad de inte tål. Annars är de på hal is. Vi som kockar. Har väldigt svårt att avgöra det. För vi vet inte hur man äns får fram det.

Man får fram allergin genom att göra ett blodprov. Men en älergi finns i olika raders symtomer. Ok de vet inte det häller. Frågar inte äns läkaren. Om det. Vilka ovetande personer.

En symtom mot. Mat kan leda till andra symtomer. Det finns olika former symtomer, akuta, kemiska, genom mat eller produkten själv.

Vi som har tävlat i bodybilning, vet exakt vad vi får i oss. Inte bara i kalorier, utan näring och vilket sätt maten är på.

Godnatt

Börjar dieta

Publicerad 2015-01-14 20:52:51 i Träning och mat,

Nu har jag äntligen börjat på min, 90 kilos vikt. Det är mycket långt från 100 kg, till 90kg. Där på ska man göra det, näringsrik kost. För man själv tränar och byggt upp 10 kilo muskler vill man inte bli av med allt under en månad.

Validering, kommer, prata med en handledre i Malmö, för att få avge valideringen. Men där på ens validering ska de ta, hänsyn till arbete, jobb och utbiling. Kommer att börja med kock, tar ifrån 5-15 dagar att avge denna valideringen.

Kostrådgivning är till för kockar, det blir väldigt spänande att se om jag har redan, de här färdigheterna. Det ska gå igenom alla mina betygg ok bedömma om jag har de här färdigheterna.

Hur måna olika inrikningar har jag gått inom, finns 7, stora inrikningar och pluss att jag har special kurser, kurser som man har gått i.

Näringsvärdet i resturangen är väldigt, viktig för om en resturang kan bevisa att de har en hög, näringsvärde i sin mat. Då är denna resturangen 1 steg, högre än, 3 MISEN A STARS, resturanger. Ok då tar man upp, maten till en högre elitnivå. Både god och närringsrik. Vilken kombination, finns inget som slår en sån resturang.

Detta temat skulle, säljas USA, som i England. Där på äta nyttigt är inget fell och hälsosamt. Folk inser inte, något tills de är sjuka eller är döende.

Då är det ofta försent. När någon av Er, har fått en sjukdom, då kan Ni få det igen.








cannser

Publicerad 2015-01-10 01:26:56 i Träning och mat,

Canser har funnis från appornas, tid men idag har denna sjukdom spridit sig. Med miljöförstöring. Finns ungefär 200 olika canserfall. De två vanligaste är bröstcancer och prostatacancer.

Finns en fackter, oregelbunden sömn. Sömnen är en läkande faktor. Utan sömn kan vi inte hålla oss friska. Återhämtning är av kroppen, blir sämre. Till sist bryter kroppen ner sig själv.

För dålig sömn. Nattarbete kan leda till 5%, mer canser risk. Finns många studier på detta. Bland sjuksköterskor som jobbar på natten.

Frukost

Publicerad 2015-01-06 18:39:35 i Träning och mat,

Frukosten är den viktigaste måltiden om dagen, även om man är träningfrick eller inte. För Er som inte ätter frukost så har jag skrivit ner ett lätt sätt för Er också.

Exempel 1
1 stor skivad vitt, bröd med 1 burk
makrillfile I tomatsås
2 skriver grovt bröd med fjällbrynt
2 ägg
1 stor glas stark O' boy
1 stort glas just
1 kiwi

Exempel 2
1-2 Havregrynsgröt kokt
1/2 finhackad päron
1 kockt ägg
1 grovt bröd med ost och paprika

Exempel 3:
4 bananer
16-20 maränger
4 dl tindrande hallon och blåbär
1 dl hackade valnötter ( hälst utan skal)
Chockades

Blanda detta I en skål och använd inte Er mixer:

Exempel 4:
2 dl kallt kokt ris
1 hackad banan
2 pressade juice från 2 apelsiner
Blanda allt I en skål och kan smaksätta det med kanel eller honung.

Här har du fått några bra frukost recept, som du kan äta till frukost, du du bulkar och då du deffar

Min favorit frukost är:😘
2 ägg
En burk med tonfisk

Ta bort vattnet Ur tonfisken
Blanda äggen och tonfisken I en skål
Blanda i bladspenat I det eller ta dill i den finhackad förstås.

Gör ett par hjärtan av det

Servera de varmt
Till dricka en varm O'boy

Folk som jag som inte kan ätta frukst:
2 dl med mjölk
1 banan
1 dl havregryn
1 äpple
Mixa ner det i Er mixer och drick det

Bygger muskler eller deffar, de flesta gör fell. De ser på tävlingsidrottare. Där med, du ska äta lika mycket när du bygger som du deffar. Annars blir det JoJo, bantningar.

Det för jag i alla fall att undvika:

Måndag

Publicerad 2015-01-05 12:51:28 i Träning och mat,

Idag var det skönt att träna. Idag började jag och träna. Ben och axlar.

Började rätt så lätt och inte la på mycket med vikt. För nu bygger jag med teknik och utförande. Ok med bra kost.

Under julen tränade jag magmusklerna. Det finns 1 miljon olika övningar. Men man tränar magen för att avslslapna ryggen. Folk tänker inte på detta. De ser enbart det är snyggt med magruder.

Folk tänker inte på hälsan: Detta ska du inte äta:

1. Chipps
2. Godis
3. Kakor

Om du undviker detta och äter mer av frukt och grönt. Då håller du en bra hälsa.

Om man ska vardera all min kunskap i böcker: Då blir det 100.000 olika böcker inom, träning och hälsa. Mer böcker än en person läser.


2015

Publicerad 2015-01-03 10:42:37 i Träning och mat,

Oj redan är det 2015, det har hänt mycket under året. Att Sverigedemokraterna fick 13 procent. Där på krig och ebulla. Där på krigs i Araben länder och de sabbuterar sitt eget folk. Fått en tjock stasmenister i Sverige, som är otycklig. Snusen går upp i pris och cigaretter. Romer utanför affären i hela Sverige.

För en själv, har läst Koreanska till grundnivån. Så nu är det dags med medelsvår nivå. Där med klarat kostrådgivning. Utvecklas som kock.

Min vikt är på 103.5 kg, men nu har jag större bröstmuskel än mag muskler. Samt att mina egna muskler har utvecklat mer. Samt att man ska börja träna på föreningens gym.

Alla som bor i en förenings lägenhet. Har alltid gym eller något liknande. För att folk som jag träffar. Ser mina muskler som om jag fusk bygga. Ok för stora kedjorna är för högt ljud.

De tänker inte på att man kan få tinerus, med det så kan man få sämre balans i längden.



Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela