freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

2022

Publicerad 2022-01-30 23:16:37 i Träning och mat,

Årets början, nu söker man till Kökschef, sökt 5 olika yrken, för att jag vill vara anställd till 100 procent. Där på är det bättre betalt. Där med så har man huvud ansvaret över kök. Där på om man ska se på framtiden, så är det bättre betalt utomlands som det blir inrikes. I Danmark, föredrar de yrkesfolk, professionell kock. De kan arbeta på vad som helst och när som helst. En professionell kock, kan gå upp till Kökschef, för allt kunskapen har jag arbetat mig igenom, redan. Detta yrke älskar papper på allt. Jag har papper på ekonomin och med det så är jag redo. Fått en sån snabbhet och en sån lycka. Nu ser jag varje problem som en utmaning, existerar inget för mig mer. Som en 10 gradens dyslektiker eller 10 gradens Geni, som alla som känner mig, är jag med. Där med får man tänka på sig själv, man har ett par kroppsliga begränsningar, man kan inte göra en bakotvålt eller stå på händer, om man hade tränat till detta så skulle det gå. Men jag lyssnar nu och få in det allt i huvudet, sen där på söker man till restauranger som man är van vid. Mycket inom restauranger men även till andra områden som grupp chef, enhetschef och webbdisaner och mycket till, C#.Net - utvecklare, kodningen sitter kvar än i huvudet på en. Det ska vara jag som ska bestemma yrkena och inte själva, yrket som ska söka mig. På Malmö Liv, har jag med sökt till Kökschef eller Headchef som är ett internatunäll namn. Som Docktor och Nurse, men chef är en internatunäll yrke med. Ser på Tyskland exempel här kännar man 24,000 €, det är högre än i Sverige, plus det tar sig, fram och tillbaka. Med i Köpenhamn är man sugen att arbeta som kökschef. Allt följer mina planer och det går bra för mig, Malmö Live, vill ha mig, jag har mycket i min hjärna som jag vill göra om på Malmö Live, från början var det en fem stjärnigt Hotel, nu är det bara 4 stjärnigt Hotel. Så finns mycket att göra, i alla områden. Det var jag som satte gång detta med IT problemet vi hade på stället. Ha en forsat underbar liv, för eller senare kommer 1 miljon, läsa denna blogg. För det är alltid bra att följa en 10° Geni, som man måste vara född med och det är väldigt svårt att utveckla under ett människoliv.

2022

Publicerad 2022-01-26 17:19:20 i Träning och mat,

Nu är jag väldigt pusitiv på yrken, sökte till fem yrken. Ett annat yrke som hörs väldigt spännande är, skiftledare, på Holyday Green, här I Malmö. Skftledare är mer åt Restaurangchef, det spelar inte vilken roll som man jobbar mot. Detta är givet viss tim anställd men det står på ansökan att det är 70% eller 100% i månaden. Ett yrke som jag ser emot. Bara för det som jag är ute efter är kökschef, sökt i mitt förflutna 6, yrken i detta område. Givet viss I det förflutna menar jag under detta året. Jag kommer inte sluta på Malmö Liv, ändå för detta. Här har jag med sökt till Kökschef, jag tycker det hörs mycket bättre med engelskan, som Chef eller Headchef. Än så länge söker jag till yrken, som ett annat, långsökt men, de saknar faktiskt lärare i matematik och naturkunskap. Det kommer säkert upp något i framtiden. Det är jag säker på, Kökschef, anställer de direkt. Medan kock är de osäkra på, provanställning i 1 till 14 dagar, med betalat, förstås. Så kommer man in i ett yrke. Om man ska vara tim anställd och ska motsvara heltid då krävs det minst 5 yrken. Varför söker jag inte då till resturangaccistent. För jag vill inte bli planerad var som helst i Malmö. Bättre att man skriver kontrakt med stället, själv.

3 januari

Publicerad 2022-01-03 18:13:49 i Träning och mat,

När man arbetar som kock, ska man arbeta som profunell kock annars är man ingent bra. Så nu detta året går jag in för två olika yrken, bådda kan vara kock eller ett av yrkena kan vara något helt annat. Nu på min Linking, har jag sökt till olika kombinationer, mycket i webbutvecklare, detta yrket är krävande och litte intressant med. Jag vill använda alla mina kunskaper teoretiska som praktiska kunskaper i olika former av yrken. Pasiva inkomster är jag med inne på som affillietmarknasföring. Det är inte här i Sverige än. Men I utomlands är det populärt som den. Företag betalar andra personer att göra reklam om dem. Givet viss är det på, hur många som köper en prudukt. Korea och Seoul kommer min första affilletmarknasföring gå till existerar mycket av såna inkomster i Korea. Bitcons är bra och dåligt, för det går upp och ner så mycket, det är säkrare med räntefonder, följer viss aktjer på marknaden, Index 500 är bra och här får man in de största företagen. Allt som du ska göra i livet, då ska du veta vad du ska göra. Om man börjar på något ska man slutföra det med.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela