freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Hur är jag

Publicerad 2024-02-18 21:15:57 i Träning och mat,

Jag mår super bra nu. För i tiden, fick man jobba som en gris på Brunchnet AB i Malmö. De har goda pankaker amicanska pankakor var godast. 3 lager pankaker lite maskepone och med lite citrusfrukter som var citronskal. De ringde in mig ofta som sagt, då jag skulle vara ledig, då ringde dem, det var Cloudio som gjorde detta mycket. Så det blev 40h i veckan. Det finns ingen som mig. Detta ställe kommer inte få så många gäster igen 100 000. Det blev 40h i veckan. Jag och Restaurang chefen fick ta de hårda smällarna. Det jag tycker är synd om detta företaget att kockar fick de ta in för många, för kockar idag växer inte på träd. Duktiga kockar är inte så lätta att hitta. Som mig existerar bara en av.

Så här borde det vara

Publicerad 2024-02-17 17:23:17 i Träning och mat,

I sverige borde alla prata svenska. Om man ska prata engelska. Då är det en annan valuta som man skulle få. Som Euro i betalning. Detta är självklart i andra länder förutom sverige. Jag är ingen rasism men så är det i alla andra länder. Sen är det en annan sak att bidragen skulle enbart tillhöra medborgare. För att bli svensk medborgare så är det en sak de behöver lära sig. Det är svenska. Då har 300 000 flyktingar, flytt från landet till ett annat land. Vi behöver ha arbetskraft som läkare, lärare och alla viktiga jobb som vi har beroende av.

Godag

Publicerad 2024-02-16 15:04:00 i Träning och mat,

Idag har jag inte gjort så mycket. Mitt liv är både träning som både motion och hälsa. Det finns inget fell eller rätt med träning. Det mesta av träningen görs i köket. Där man lagar mat. Men det är inte sant. Om man äter en gång eller flera gånger spelar ingen roll. Jag är på väg till min gamla styrka. Som är hela magasinet i allt. Jag testade ta på lads draget 50kg och det gick bra. Biceps växer som den. Snart är jag på ben press full magasin. Det viktigaste för mig är att dricka kolla drycker då går magen snabbare in. Vatten är det som hjälper mig mest i min träning. Så jag äter pizzor för det är gott och det gör man för det är gott och nyttigt. Den bästa maten som jag tycker är flygande Jackop, det är gott tycker jag. Vi hörs igen.

Hej igen

Publicerad 2024-02-13 13:43:29 i Träning och mat,

Hej en ny dag en ny möjlighet. Nu väger jag 100kg och känner mig lättare än en skolflicka. Känner mig inte som 100kg, utan lätt som en fjäder. Vad äter jag kyckling ägg och räkor. Visste du att 100gram räkor blir 100gram på vågen. Hur går det med kock jobben, nu har man sökt in till alla jobb som är värdiga mig. Mitt namn är Fredrik Bengtsson, ha en underbar dag.

Personlig brev

Publicerad 2024-02-08 17:22:41 i Träning och mat,

Hej mitt namn är Fredrik Bengtsson Jag är en självgående á li cart chef. Förutom mat som intresse I livet. Finns det träning både motion och styrketräning. Ha en vilja av stål och det hjälper mig mycket i livet. Jag älskar följa E - sport, speciellt StarCraft. Där på har en vilja av stål, sen går jag in för det som jag gör till 100%. Om du vill lära känna mig bättre så ring detta numer 0732080707 Bara inom Malmö och Köpenhamn.

En underbar dag

Publicerad 2024-02-05 19:39:46 i Träning och mat,

Snart är man frisk som man kan börja arbeta deltid igen. Det är bra att man ska kunna jobba 50h i veckan. Men en deltid blir 40h i veckan. Idag har jag tränat mina axlar, där med så har jag börjat lite med träna axlar och väder.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela