freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Nu vet jag

Publicerad 2018-04-18 21:19:34 i Träning och mat,

Nu vet jag hur man håller formen

Om man tänker på det är det inte så svårt:

Vi går till baka till stenåldern.

De jagade sin mat, för att jaga sin mat då var de tvungna till att springa efter födan.

Till dagens ny het:

Jag har kommit på hur man äter mycket ändå behåller formen.

Här är det man äter mindre på två dagar i veckan. Än att hålla det 6 dagar i veckan. Då deffar du bara två dagar i veckan.

5:2 metoden, men detta är inte som den.

Fem dagar kan du äta hur mycket som hälst 3000 KCAL till 5000 KCAL

Men två dagar i veckan får inte vara efter varandra hälst 3 dagar möllan rum.

Då deffar du, riktig nollar på kolhydraterna och öka fettintaget och öka prutinet.

Inte svårare än så.

Lycka till att hålla formen

Lördag

Publicerad 2018-04-07 23:43:07 i Träning och mat,

Få fram magrutterna är ett oltermat mål för mig. Har tränat många år styrketräning då har man lagt på sig muskler. Sen är vikten väldigt viktig för en hoppas att man inte behöver gå ner till 80kg för att få hårda magrutter. Men tror på 90kg skulle räka.

5 april

Publicerad 2018-04-05 21:03:58 i Träning och mat,

Träning är roligt för mig Tränade idag pectorales major och pectorales minor. Uppvärming körde några lätta övningar med många repetitioner och 3 set. Lutande bänkpress 52 kg 10 rep 3 set. Sittande flakets 52 kg 10 rep 3 set. Sittande bänkpress 30 kg 10 rep 3 set slutade med 52kg 6, 5 rep med 1 set. Detta gav mig själv en utmärkt träning.

Àl cart chef

Publicerad 2018-04-03 21:02:50 i Träning och mat,

Nu har jag arbetat som àl cart chef över en månad. Det är det svåraste som kock. Men det roligaste inom detta yrke.

Undrar varför man har arbetat på en kursgård alltid. Finns mycket att lära sig inom kock yrket. Olika mat rätter och där av. Där till mycket ekonomi inom detta yrke. Sen är det väldigt stressigt och man får ingen villa.

Men baksidan av denna bransch är att det är dåligt med betalt och att man måste vara flexibel. Det är inget 8 timmas arbete liksom.

Facket inom Hotell och Resturang är topp styrt. De bryr sig om mer om sina löner än om oss medlemmar. Så är man om man är makt galen. LO jobbar inte för sina medborgare utan mot dem.

De är mer intresserade att hålla SD utanför makten än att hjälpa sina medlemmar. Det kostar för mycket pengar att vara med i facket. Det kostar för mycket än man får hjälp av dem.

Men det är ett ont måste att vara med i facket. Alla organisationer i sverige är mer eller mindre makt styrt. Det är fellen med alla fack.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela