freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

2020 16 juni

Publicerad 2020-06-16 17:22:56 i Träning och mat,

När vi hadde gala ko sjukan? Alla sa alla kan få det, alla kan dö av det. Det var en pandemi av detta med. COVID - 19 existerar eller inte är en fråga? För våra läkare, går inte efter fackta eller informaton om COVID - 19, de tror att detta viruset är dödligt för ALLA. Efter 5 månader lever jag än. Mot alla som median har uttalat sig, att varje individ skulle få det? Nej det är inte sant. Detta viruset existerar men inte som de svenska gamelmedian vill säga det. De har sagt att alla kan få det. Jag säger alla kan bli skjutna i Malmö Stad eller i sverige. Hur många gånger har du blivit skjuten? Förmodligen 0 gånger annars skulle du inte ha läst detta. För sjutton börja tänk själva och börja läs på information. Du behöver inte ens gå på biblioteket. Hälsomyndigheta, SKA jobba från informaton och fackta och inget vilt gissande hela tiden.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela