freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Svensk Husmanskost

Publicerad 2020-02-29 07:57:18 i Träning och mat,

Idag består svensk husmanskost av så mycket mer än tradition maten, den består av all värdens mat. För det existerar i Sverige över 160 konturer. Dessa är mer eller mindre. Mer än det svenska folket. Nu har man kommit fram till att Sverige är ett expansionsplan i husmanskost, man har tagit in värdens mat för att räkna på det. Ok detta är så mycket mer än bara, den svenska maten. Jag var på ett intervju till ett jobb i Lund på en pizzeria, som ville köra svensk husmanskost. Men han har inte kontaktat mig. Där på existerar det inte någon rätt eller fel mat i Sverige, som är svensk eller utländsk. Hur ska en pizza bagare förstå en kock som har jobbat mer än 23 år i yrket. Mina yrkeserfarenhet måste räckans som något. För jag har varit med och sätt, hur den svenska husmanskosten har förändras. I verkligheten. Är den svenska husmanskosten. Kommen från hela värden och hur ska en pizza bagare förstå detta.

Välkommen till 2020

Publicerad 2020-02-01 15:15:34 i Träning och mat,

Nu är jag arbetslös: Men det innebär inte att man har sökt jobb. Söker som den jag har hittat ett nytt jobb intresse. Det är Account Magniser, jag har tre på gång. Ett vanligt Account Magniser, som jag sände in alla mina kunskaper på bild och skrev ett personlig brev. Ett annat till Account Magniser, till procekt & mediabranschen. Här har jag litte utbilningar mer av. Sen där till ett företag, som är Office etenddent Account Magniser. Mot stora som små företag. Att göra de nöjda. En blandad kommpitens i olika företag ville de ha. De får en, som har teoretiska som praktiska kunskap från ett brett register. En Account Magniser: Måste vara social mot de som han prata med. Ha en karisma som ingen är lik med, hur får man det, genom att vara det själv. Där med vara ärlig mot kunder samt mot klienter i lång sikt som på kort sikt. Det handlar om i detta yrke att bygga långa relationer som korta. Desto längre man har en kund desto bättre, blir som kunsult. Jag har sökt till 100 yrken. Där på har jag 100 kunder redan. En arbetsgivare får av mig: IT - kunskaper PT - kunsult Kostrådgivarkunsult C#.Net - kunsult Resturang - kunsult C#.Net - utvecklar kunsult Gym - kunsult Trevlig man som arbetar smart och strategisk genomförande, för att uppnå sina mål. Ha en trevlig dag alla. Där ute. Fortsätt vara Er själva, för alla andra är upptagna.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela