freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Blev inget

Publicerad 2022-02-21 16:11:17 i Träning och mat,

Det blev inget med Sushi Ribellion, men fortsätt att vara stark och se på det ljusa I livet, en dag ska bli av. Det var väldigt konstigt att detta ställe ville inte skriva under kontrakt, jag har märkt på de flesta som inte har gjort detta är efter en viss yrkesgrupp. Men allting går, ändå. Men sökt till fler restauranger väntar på ett till från Restaurang Eliyée, Marcus tycker att Markus är dryg men lite snobbig. Söker som den till olika resturanger nu borde det inte vara så svårt att få ett yrke som kock.

Söndag 20/022022

Publicerad 2022-02-20 09:42:37 i Träning och mat,

Otroligt vad många 2 det är på denna månad. Måndag är en vanlig dag tidsand är min första arbetsdag på Sushi Rebbelien, här I Malmö. Få se hur detta ställe är. Som sagt det är alltid roligare att ha två yrken än bara ett yrke. Vi lever inte på 1970 talet utan vi lever idag på 2022. Idag är allt vanligt.

16 oktober

Publicerad 2022-02-16 06:42:57 i Träning och mat,

En morgon inte som andra. Snart är detta med Sushi Rebellion, ett lagom ställe som man får använda, hur mycket man får, mitt inteligenta tänkande går bra, leker kurser med de bästa kockarna, de flesta tror att de är duktiga, jag vet att jag är duktig. Jag ser inget i mat läge svårt, bara möjligt och med en öppet öga för detaljer. Ändå är man en Professionel Chef. Detta kräver för detta just visst 12 år, med råge. Ser inga problem bara utmaningar.

Idag gick det bra.

Publicerad 2022-02-15 15:10:44 i Träning och mat,

Sushi Rebellion, har jag kommit på en prövning ett se, hur jag känner för stället. Där på detta är ett bra sätt att vara för en. Snart börjar Hotel, Malmö Live, öppna igen. Men det kliar så i händerna och det gör så mycket ont i dem.

Elysée, sökt till Köksmästare

Publicerad 2022-02-09 10:04:37 i Träning och mat,

Hej igår kväll var jag på mitt första årets intevju, låt oss se om skickligheten sitter i en från föra året. Vad tycker jag, att Elysée ska göra, de ska ta in mig som köksmestare, i verkligheten kan en som ha arbetat 12 till 17 år, så har det som behövs. Plus, den tankesättet, toleransen och den riktiga humorn och förstå, hur värdefull gäster är för restauranger. Som innesäljare är jag 50/50%, som sagt att jag har mycket väl hand om det. Nu när menyer är inte nya, så tar det 3 till 5 dagar. Eller på ett part timar, 3 timar, beror på om jag har gjort det förut eller inte. Resan fortsätter 2022 mot köksmästare.

Nu har jag fått en möjlighet

Publicerad 2022-02-02 14:01:59 i Träning och mat,

Nu har jag fått en ny möjlighetet till Kajutan i Limnhamn, som köksmestare, jag har skrivit till honom, att jag vill vänta med efter Codvid - 19, slut. När jag får Kökschef/köksmestare, då vill jag inte säga nej till kockar, som vill arbeta, på stället. Nu har jag tim anställning på Malmö Liv, så det är jag nöjd med och trivs och här är möjligheterna större än det är innan. Som sagt så tror jag mer på Malmö Liv, än på någon liten resturang, ja visst en 5 stjärnigt, hotel, visst är det ett 4 stjärnigt Hotel I Malmö. Men i Köpenhamn är det ett fem stjärnigt Hotel. Limnhamn är ändå 40 minuter åkande med buss, så får fundera på detta. Så länge. Men denna tjänst är på 100%, visst måste man vara där 7 dagar i veckan. Så detta kommer bli en annan utmaning för en. Än så länge har jag inte hört från de tre restaurangerna till, Kökschef, eller Headchef, som det heter internatunäll, jag vet att i Danmark är lönen högre dubbelt än här i moder svea, så få se om man sänder ett CV till Danmark, till samma Hotel, som jag jobba på. Två städer vill ha mig redan, som kökschef, 08, och Visby och Norge är med intresserad av en. Inom hotellet som man är i. Visst finns det jobb om jag vill flytta, Norge och Danmark är mitt namn kung, Fredrik Stad existerar i Norge och i Danmark är många gator som heter, Fredrik få se vad jag väljer i framtiden.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela