freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Fredrik idé

Publicerad 2020-07-08 00:23:00 i Träning och mat,

Jag är utbildad Hälsochots, jag hjälper individer med att gå. Ner i vikt på den bästa sättet, där efter får du ett kost schema efter din diet. Så att du ska kunna gå bibehålla din vikt. Så att du mår bra och ha styrka, under hela 24/h om dygnet. I 7 dagar i veckan. Jag hjälper Er med ett personligt träningspass, sen får du ett träningsschema. Maximera din träning, kan jag med, men inget träningsschema. Andligt, tar jag något för givet. Jag går efter forskning och studier för din hälsa, bästa. Jag städar efter att bli den bästa Hälsochots som du någonsin haft. Om du vill träna väck diabetes 1 eller 2 till och med 3. Då är du välkommen att kontakta mig. Jag hjälper dig att må bra. Så att dina familj, kan vara glad och alla dina arbetskamrater omkring dig. Träna och undvik stress är något som jag kan. Ha en forsatt trevlig dag.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela