freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Pinar Demirtas Sjödin

Publicerad 2023-04-29 06:12:00 i Träning och mat,

PINAR DEMIRTAS SJÖDIN, MY PÅSTÅR ATT HON ÄR MIN BIOLOGISKA MOR. NU HAR HON MISAT 42 ÅR I MITT LIV. MITT KRAV ÄR: 1. ALLA PENGAR SKA FREDRIK HA I UNIVERSUM. 2. ALLA SOM SKAPAR PENGAR SKA FREDRIK HA. 3. ALLT VÄRDE SOM FREDRIK HA. HELA VÄRDEN ÄR FÖR MIG. PINAR JAG ÄR DIN VAMPYR SON, MY TYCKER INTE DETTA ÄR ACCEPTABELT. JAG HAR GJORT HENNE TILL DIN CHEF SÅ NU ÄR DU SKYLDIG MIG ALLT. - HELA VÄRDEN FÖR MIG!!! BLOD GÖR INTE PINAR OCH MIG TILL FAMILJ, MEN JAG ÄR HENNES BLOD SON, DET INNEBÄR ATT HON ÄR SKYLDIG MIG ALLT I VÄRDEN. PINAR, DU HAR INTE VALT MIG SOM SON, DU HAR MISSAT ALLT I MITT LIV. DU ÄR SKYLDIG MIG TID I DITT LIV!!! PINAR JAG ÄR DIN BLODS SON, JAG MOSTE VÄLJA DIG I MITT LIV!! MEN JAG ACCEPTERA DIG SOM MIN BLODS MOR. MEN JAG ACCEPTERA DIG INTE SOM FAMILJ, DETTA FÅR TIDEN UTVISDA. HELA VÄRDEN ÄR FÖR MIG!!!!

Om Clarion Malmö Live

Publicerad 2023-04-27 01:45:00 i Träning och mat,

Om Clerion Malmö Live, vad betyder ordet Clarion Loves You. Denna frågan har jag ställt mig, där på ställt varför Luckas sa till mig, att Clarion vill ha mig tillbaka. Vad menas alla dessa budskap igentligen. När vill de ha mig tillbaka och varför vill de ha en tillbaka. Är det för att man är stark som en björn och kan jobba effektivt, dessa svar får man inte svar på. Men vad betyder detta, när Luckas säger det, då varande kökschef, vad innebär det? Är det för att man jobbar effektivt eller för att man var flitig att arbeta, vad menas det. Detta som My sa när kommer Joakim, Execiv Chef ringa en? Hon sa snart, när är snart om en månad eller om ett år. Jag har fått känne dum att någon väntar på mig på Clerion, hotell, för denna koncept som Brunchnet, vill ge mig en gåva. Jag har perfekt långtismine, varför ringer inte Joakim, för att han har inte lärt en svenska. Jag är super genast, jag kan Koreanska, Engelska och Svenska utan några svårigheter. Jag kan med kinesiska. Där på kan jag EDCL, som jag fick Bill Geath son. Där på har man klarat sitt C#.Net - utvecklare, Jag är idag MCAD - utvecklare. De flesta duger för mig sa my, om mina svårigheter i dyslexi, existerar inte, varför ljuger de om det för, för att säga att man är dum i huvudet, det är man inte. Har många utbilingar som, Kan prata Tyska, där på Koreanska, Där på Kinesiska fick lära sig, många språk. Språk för mig är bara dialekter, tyskan är bara en annan dialekt, än svenska, danskan som nordska är dialekt och finska är med dialekt. Alla språk är hopknutna med varandra, om man kan gå då kan man springa. Det är det samma med språk eller är jag bara en Geni som förstår detta. Man kan träna upp sitt kortidismine som sitt långtismine hur svårt är det att fatta detta. Som jag om man kan Koranska då förstår man Japanska och sen är det mycket ord i Kinesiska mandarin och kantanetiska. Som är lika varandra. Räknad är ett lätt sätt att lära sig språk på, jag har lärt mig Tyska språket genom att prata det, sjunger sånger på Tyska. Där med så är Tyska samma språk som svenska med 50% av orden det samma. Hur svårt är det att fatta detta, jag har varit rest mycket i mitt liv i olika kontinenter, varit i England, kunde perfekt engelska då, sen där på varit i Sverige och där på Danmark, Norge, Italien, Frankrike, där på Ungen och Estland, Lettland och Litajen. Där med så har jag varit i USA och där med Thaland, Korea. Där som jag inte har varit i är i Kina, Rysland, Filippinerna, Astalien. Jag kommer att klara av Singappor och Grekland. Jag älska att läsa och höra på musik. Jag ser mycket på olika språk, lärt mig sånger på 200 olika språk. Jag har lärt mig alla disnispråken genom att sjunga de. Det räcker med 3 språk i livet, för man ska kunna förstå alla språk i värden eller ett språk som Koreanska för detta språk är logisk att lära sig, alla ska lära sig det, så ett Geni som jag lärde mig det på lätt viss. Det finns inget som jag inte kan klara av i livet, jag kan klara av allt. När jag har satt mig på en tanke, då kommer det bli av. Språk är lätt att lära sig, om man kan prata ett språk då ska man kunna förstå alla språk i hela värden.

Utbränd

Publicerad 2023-04-25 15:53:45 i Träning och mat,

Jag vill beretta för dig, hur man undviker utbredd. Det blir man för att en arbetsgivare som Brunchnet Malmö AB, krävde så mycket av en. Ska förklara en arbetsdag, mina ansvarsområden var, förbereda, mat, disken och leveransen. Då man kom till detta ställe. Var det varje dag, smutsigt och helt vidrigt att arbeta här. För det fanns ingen som kunde göra någonting. Där på hade för lite kyllar och frysar och all mat skulle vara färska och inget halvfabrikat. Det blev väre och väre medan kockar, blev sjuka, då var man tvungen att ställa upp. Men allt som man har gjort för detta ställe, har inte betalas tillbaka. Detta ställe är skyldig mig mycket och detta har inte ens varit tacksama över detta. Jag var den bästa kocken på Brunchent Malmö AB, de kommer inte hitta en som mig, om de letar i hela värden och jag är väldigt omtyckt. Så nu är man efter ett nytt äventyr och nu har man så mycket att man säger till vad som är fel eller inte. Fel ledning och det är felet med detta ställe. Ha en trevlig dag, Fredrik Bengtsson.

Hur går det med jobb

Publicerad 2023-04-24 12:29:56 i Träning och mat,

Jag har sökt till många olika kock, jobb som sagt så är jag en aktiv sökande. Där på skriver jag denna bloggen. Så att denna i alla fall är aktiv. Nu på de senaste månaderna, har jag varit utarbetad som sagt, varit helt trött och det tillförde att jag blev allvarligt sjukskriven. Jag är väldig självgående kock och har tycker om mat som den. Varje gång som jag vill göra något i mat väg. Är man glad och riktig kull. Detta gör mig inte stressad. Kan hantera stress, men om man inte får hjälp av någon annan så är det inte så kull att arbeta på en resturang. Så var det på resturang Brunchnet i Malmö. Detta ställe hadde en kock som brydde sig om gäster medan de andra var där efter sina timmar. Cheferna tycker att jag var helt otrolig och det finns ingen som mig. Där på så fick jag ingen hjälp med dessa saker som jag ville ha, dessa saker krävde jag av detta ställe. Jag ville ha ett schema och det var man väldigt hård om. Men fick inte det. Med tidigare arbeten visste jag att man skulle ta vissa saker allvarligt som maten fick inte gå ut till gäster okokt som det gjorde mycket på detta ställe. Därför förlorade vi kunder på detta visset och sen tycke ägaren om detta ställe att det var viktigare med hur det såg ut än kvaliten på maten. Medan alla bilder skulle se ut lika så var det inte detta för de hadde olika tallrikar och körde med två former av pannkakor och detta var väldigt stor problem med. På detta sätt som Göteborg körde en av restaurangerna som de andra inte körde efter det så var kvaliten inte det samma. Vi skulle ha tre kullar minst fick bara två och då kunde man inte förbereda något. Detta kök var inte byggt för att köra mat på inte sån här mat. Hoppas att ingen fick ont i magen eller blev förgiftade av maten som de hadde, för denna resturangen borde inte ens existera i Sverige för ägaren brydde sig om bara om pengar och det är inte på detta visset som en resturang ska köras. Det kan finnas i maten, bakterier i maten, som jord, gift och andra ohälsosamma moment som resturangen inte klara av och de flesta kockarna som var där brydde sig bara om en sak. De brydde sig om sina timmar och det var inte gästen som var i centrum på detta ställe. Gäster kunde bli sjuka av olika bakterier och det medger mindre värdighet till resturanger och när de andra inte bryr sig om det så ska resturangen läggas ner omedelbart. Från en Chef de Partie som brys sig om gäster. Jag kan kalla mig detta för att jag har så många års arbete och plus att jag är både utbildad och diplomerad till kostrådgivare. Ha en trevlig dag, smaklig måltid.

Att finna indre lycka

Publicerad 2023-04-23 14:29:00 i Träning och mat,

För att vara glad och lycklig är inte så svårt som man tror att det ska vara. Man bestämmer sig för att vara glad och då är man glad indevid. Man väljer själv om man vill vara glad. Ibland går livet upp och ner för en som för alla. Då och då går livet ner gång. Men dessa tider är vanligt. Mitt liv är inte perfekt. Lär sig mycket med motgångar och dessa lär man sig mycket av. Jag är en självgående kock, som har en portion för matlagning och det är jag bra på. Jag vill helst arbeta på ett ställe som pasa mig och dessa ställen som jag har sökt till är jag bered på. Utbränd het är inte något som man kan hjälpa. Men från och till då är man nere och detta visar man inte. Men detta är väldigt vanligt. Jag jobbar till och med när andra sover och detta gör jag med fonder och då när man sover. Då arbetar man med i Asien och i USA som är en av värden. USA har nästan 50% av aktierna. Dessa aktie fonder är bra för jag har valt två stycken som är mot USA dessa är läkemedel och teknik och där på har jag en mot Asien och dessa fonder tror jag på och på mina aktier. Jag har många aktier och tror på alla dessa och dessa har jag i tio år och jag kommer att bli. En biljonär biljoner någonågon dag. Som min super kraft är att investera i rätt fonder och det är bra det i en har jag 10 010 aktier i och dessa kommer gå upp som den. Aktier och fonder är ett sätt att bli rik på. Men det finns fler som E - handel och blogg. Jag tycker om att prata med folk och detta är ett bra sätt att öppna relationer. Ha en trevlig dag Fredrik Bengtsson

Röd flagg

Publicerad 2023-04-22 23:03:47 i Träning och mat,

Röd flag är för en hotell kedja som har ett ungefär ett dåligt ryckte hela Europa. Det är Claren konceptet. Har blivit bättre och ger tillbaka pengarna till gäster och avbokningar. Har de rätt att göra. Men om organisationen hade varit bättre då kunde detta Hotel göra biljoner men nu är det bara ett par tior om man gämför det med andra Hotel i värden.

En av de värsta kvinnorna är:

Publicerad 2023-04-20 22:48:00 i Träning och mat,

Pinar Demirtas Sjödin,som sätter pengar föra gäster, hon vardera kvalité, inte lika mycket som pengar, pengar kommer först i hennes värd. Det finns inget värde i denna kvinna en kvinna som skulle sälja hennes stjäl till juvelen han själv. Bara för att tjäna pengar. Hon bryr sig inte om köksekonomi, utan hon bryr sig bara om kvantitet produkter. Där på bara på hur maten på maten ser ut. Inte om kyckling är stekt igenom eller om det är dö bakad mat. Om det är jord i maten, jordbakterier dödar personer och hennes anställda värkar inte bry sig om gäster eller kunder. Pinar Demirtas Sjödin, bryr inte det minsta om sin personal. Hon enligt min uppfattning döda varje anställd genom att inte säga till att disken är ren eller ens ren diskmaskin. Det bryr sig inte Pinar Demirtas Sjödin, hon bryr sig bara efter pengar. Hur maten smakar bryr hon sig inte om. Bryr varken om det att hon vet inte hur maten smakar på sina egna restauranger. Pinar Demirtas Sjödin, hade kunnat lite om köksekonomisk. Då hade hon varit dubbel så rik idag än hon är kanske med detta, kunde hon ha en maka vid hennes sida som hon kunde älska och hålla kär. En otäck kvinna, som driver, jurdbakterier resturanger med dålig tillagning och förberednig och dålig. Hygien, den delen som funkar bäst för Pinar Demirtas Sjödin, är att ha servitriserna, de är bästa i Malmö Brunsetechet Malmö AB som Pinar Demirtas Sjödin, äger bland två andra exakt samma koncept som ser och smakar exakt samma sak i Göteborg. Jag hoppas att ingen dör på grund av att det är för mycket låg kvalité på kockarna som arbeta där och hoppas att någon gäst har inte dött på denna Restaurang. Pinar Demirtas Sjldin är en 38 årig singel kvinna som föredrar pengar och ser sig som kan göra precis vad hon vill med vem hon vill. Hon bryr sig inte om sina gäster som äter hennes mat, som var då jag arbetade där ett 3 stjärnig michelin Restaurang. Pinar Demirtas Sjödin, ser inte kunder som Chefer som kommer för att betalla hennes lön. Hon bryr sig enbart om derras pengar bryr sig inte hur de lämnar stället. Fredrik Bengtsson Chef de Cuisine book of power

Godkväll

Publicerad 2023-04-19 02:12:46 i Träning och mat,

Idag har jag sökt till Claren Hotel Malmö Live, igen för att Linking profilen ville att jag skulle söka här och det gör jag med. Detta har jag använt till väldigt mycket. Föra gången jag sökte var exakt genom Linking och det ökar en schansen som den. Då behöver man bara vänta på ett svar och det brukar alltid leda till ett ja. Vad gör jag mer än att söka jobb, jag skriver en bok nu. Som jag ska lägga ut på nätet en dag. Nu ska jag göra många olika saker i livet än att prata om dem. Affiliate marknasföring är steg två i min lista och det ska generera när det är klart, 30 000 kroner. Där på finns det många sätt att göra pengar över nätet än att skriva om dem då ska jag genomföra dem. Sen skriver jag om de här så att du kan få en passiv inkomst. För jag vill ha inte en utan flera passiva inkomster per månad och som kräver lite tid.

Kryptovaluter

Publicerad 2023-04-16 15:42:24 i Träning och mat,

Kryptovaluter i Sverige är det 30% skatt på dessa och det är lika mycket som aktier och fonder. Vad är kryptovaluta. Det är en tillgång som folk vill ha. Som på allt annat. Så är det utbud och efterfrågan som styr priserna på allt. Till och med på denna. Fördelar med aktier är att de inte kostar något under tiden. Det bara kostar ett kortas då man köper de och säljer de men under tiden så kostar de inte något. Det finns två former av aktier, utdelning och vanliga aktier som get inget ut. Dessa som inte ger någon utdelning fokusera på företaget. Dessa som ger lite ut två till fler gånger är aktier som går upp och går ner. Men dessa pengar som man får från aktier är skattefria så pass att detta är inte skattade. De är en utdelning. Alla SKA GÖRA VAD DE KÄNNER FÖR

Hej alla

Publicerad 2023-04-13 10:46:52 i Träning och mat,

Under mina frånvaro har jag inte mått bra, varit inte mig själv, jag har blivit utbränd för att göra för mycket under samma tid. Då kom jag in i en tillfällig psykisk ohälsa. Jag har varit med om mycket orättvisor på Brunchteket Malmö AB. Här kommer min historia om detta, mitt långtismine är perfekt. På den första dagen som jag var på Brunchteket Malmö AB, träffade jag en Göteborgare vid namnet Cladio, en full figur i min bok en person som jag har dömt till Hades, för allt som han satte mig på. Här kommer min historia. Han satte mig, huvud ansvar över disk, över varona och över proppen. Men dessa tre ansvarsområden är kökschfens uppgift. Jag var inte ens tilldelad kökschef. Mest erfarenhet och den bästa kocken i rummet. Så borde jag få utlåtandet. Där på var dessa tre ställena viktiga för mig, gjorde mitt bästa för att dessa skulle gå runt. Jag klarade dessa för det var nya recept. Men sen under ett tag, fick jag göra allt i köket själv. Det klarade jag, det tyckte jag var roligt. Men sen kom det in lata kockar som la upp mat på tallriken för detta ställe var det viktigare än att göra det att maten skulle smaka gott. Sen när jag började med städningen och sånt kunde jag se att jag gjorde det för ofta. Där med var det jag som bara gick ut med soporna och tog hundra procent ansvar över köket. Jag fick inget månaschema som jag sa till Cladiou som hade lovat mig två saker att jag skulle få göra en sak och den saken skulle vä. Där på skulle ha en planering som jag skulle ha. Många kockar blev sjuka under en period och där på fick man rycka in som en vit ridare i nöden. Det uppskattades inte att man arbetade och slet som den för företaget. Sen kom alla från Göteborg till detta ställe. Jag som ville ha detta ställe som alla andra ställen i Göteborg hade de två andra ställen. Det förta som jag påpekade var inte samma tallrikar, sen var det inte samma leverans och recepten som man kunde utantill så kom man fram till att dessa var inte lika på alla restauranger. Det leder med sig att alla restauranger är inte det samma. Var fel tyckte jag. För att om mat ska smaka exakt samma då är det viktigt att man följer recepten till gram, annars smakar inte maten samma. Jag har en hundra procent paket och jag lägger märke på detaljer, därför blir varje talrik det samma. De andra kockarna tog inte något vidare ansvar, varje dag som jag kom till disken, då var den stationen oren golvet var smutsigt. Visst det blir det om alla skitter i det. Än jag, kan inte arbeta i röra. Alla mina tre stationer var röriga. Klarna var orena jord på golvet och mat avfall i kylen. Där på var det ohygenisk kök. Jord bakterier dödar en person och alla bakterier är inte bra bakterier heller. Jag fortsatte och anstränga mig. Sa till cheferna om detta. De brydde sig inte om detta. Sen sa de att jag var den bästa kocken på stället, visst som en Excesiv Sous Chef, då ska man klara av ett litet kök själv. Detta har jag varit för min ser på Exceciv Head Chef att dessa tar saker ur hyllorna och plasera dessa tillbaka på samma ställe. Som jag gjorde sen där på började en köra med mig en lat kock, som hade ont i armen. Där med så råkade han inte göra sina saker. Alla i personalen sa att jag var duktig och restaurangchefen tycke att jag var helt utostrålande gick med fem vita soppåsar med mat i varje dag ut i soprummet. Jag tog 3 med höger hand och 3 med vänsterhand. Det blev restaurangchefen glad för. Jag tog med servitriserna soper. Dessa såg hur jag anständige mig dag in och dag ut. Sen ställde man upp mycket jobbade nästan 6 dagar i veckan. Fick ihoppa nästan 40h varje vecka. Sen såg jag att ingen tog något ansvar över köket allts. Nu är alla på detta ställe skyldig mig en stor tjänst. Men har inte fått något tillbaka, i min värd är det så här om jag hjälper dig så ska du hjälpa mig. Som ge och ta i en relation. Sen gick det en tid tre månader så dessa lata kockar, gjorde en sak bra det var att lägga upp. Blev snabbare i allt med. Personalen som jobbade där fick ringa ner chefer för att säga till dem på skarpen att vi behövde mer personal. Men resturangchef var alltid på min sida. Jag behandlar alla lika. Där på kom kökschef och Restaurangchef såg att jag var trött efter varje dag. De visste om hur mycket jag jobbade. De andra individerna. Fortsatte med sitt egna. Blev utnämnd till bästa kocken. På hela resturangkedjan. Så en dag sa My resturangchefen till en att göra mindre. Då lydde vissa av de mig. Vissa av dem. Sen tog vi in nya kockar. Jag är fortfarande Bruncheteket AB, bästa kock av de tre restaurangerna. Det krävs för att ersätta mig 10 personer med samma kompetens. Vet att det finns en av mig, det existerar ingen i hela värden som kan ersätta mig som kock. Jag fick göra för mycket, hade för små pass och där på åt för dålig, fick inte mina vilodagar och där på inget månads schemma Därför kom jag i tillfällig utbrändhet. Nu är jag tillbaka på 100%. Ha en bra dag, trevliga läsare.

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela