freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Ett vanligt pass på gymmet

Publicerad 2013-08-08 23:37:00 i

Varför styrketräning
  • För att förebygga skelletminskningen med åren, en kvinna förlorar 1 kg i skelett per år efter 18 års gränsen. Som en man förlorar 0.5 procent, per år efter 18 år.
  • För att öka blodcirkulation som man mår beter.
  • För att bli starkare i muskler och rörliga leder.
Hur styrketränar man. Genom att läsa en bra bok om det. Eller styrketräning är uppbyggt på repetition och tålamod. Det tar ett halv år om du tränar rätt och där till tränar mycket. Fem dagar i veckan. Men det räcker från början att du koncentrerar dig på teknik. Beta in en övning innan du går upp i vikter.
 
Annars så finns det. En stor risk att du måste gå till doktorn. Eller skadar dig och få mänskliga lidanden.
 
När du upp dig. Ska du inte köra ett program alltid. Men från början så ska du köra genom ett program sen kan du köra igenom ett annat. Programmen ska vara 100 procent anpassade till dig.
 
Ät mycket mat. Kolhydrater är viktigt. Även om du går ner i vikt eller upp. Sen tycker jag inte om något bantningsmetoder. Det är beter att du äter bra mat alltid och låt inte vågen styra dig.
 
Tills nästa gång kraften är din

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela