freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Fredag

Publicerad 2013-08-10 00:14:25 i

När man går ner ner i vikt eller gå upp den igen. Kan alla. Man ska kunna jobba och vara glad. Det viktigaste är att man mår bra. Om du mår bra så mår alla inom din omgivning bra. Ok då när du mår bra då får du vänner.
 
Hur är det med diet?
En man ska äta mellan 2500 - 3000 kalorier om dagen. Under en diet ska månen vara på 2500 kalorier.
En kvinna ska vara mellan 2000 - 2500 kalorier om dagen.  Under en diet så ska en kvinna vara mellan 2000 - 1600 kalorier.
 
Det finns olika metoder som GI och LCHF, metoden. Dessa är bra men ändå värdelösa. Snabbt ner gång i fett går man ner som den. Men GI räknar frukt som ett högt GI värde. Frukt för mig är en vitamin källa och en bra kolhydrater.
 
Protein + kolhydrater + fett är bra? Ja om portionen är lagom och vitminrik.
 
Vissa säger att man ska äta efter klockan fem gånger om dagen.
Andra äter en gång om dagen.
Vissa äter två gånger om dagen.
 
Vet ni varför du har ett söt bejär till söta saker. Det är så under sten åldern var frukterna söta och då innehöll dem mycket med vitaminer. Det använder alla godistilväkare. Mot oss i detta stillasittande samhälle.
 
Om man ska tänka tillbaka var gjorde grott människan mer då. Jagade de silt villebrå och fällde det och åt det. Men idag kan vi köpa maten när vi vill.
 
Tills nästa gång du hår kraften

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela