freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Motin

Publicerad 2014-12-29 13:18:44 i Träning och mat,

VAD ÄR ORDET MOTION?

Motion är samma ord som kondition en liten substantiv nya ord. Det är aktivering av muskler. Ok leder samt en liten del av skelettet.

1. Att gå är den bästa motionen. För att få en bättre motion. Krävs det 4 till 6 dagar motion. För att bibehålla motionen krävs det 3 till 4 dagar i veckan i en timme.

När du gör det under dagen. Spelar mindre roll. För det är inte tiden som avgör. Om du går ner i vikt eller upp i vikt. Det är bara om du monterar.

Ja vissa säger gå på morgonen. Vissa andra säger inte före träning eller efter träning. Då har de inte räknat med jobben. De flesta träning böcker som är där ute tar inte hänsyn till jobb. Finns sittande jobb som stående jobb.

För de böckerna är skriva av personer som är författare. Eller idrottare. Ok de har inte helhets perspektivet från arbete.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela