freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Näringsmesig mat

Publicerad 2014-12-04 21:56:30 i Träning och mat,

God mat, behöver inte vara dyr. Men näringsmesig mat kommer att bli framtiden. Med tanke på att mat är en hälsosam livstill. De som inte har näring mesig mat förlora på det oftast till sist.

Hur ska man göra, för att det ska bli så optimalt som möjligt. Man ska koka varje sak, på låg temperament. I vatten, hälst på låga grader. Där av får man fram av kött, fisk och kyckling, en naturlig smak rätt smak. Ok det ska kokas länge.

Där på finns det redan mycket salter, I mat så jag säger man behöver inga salter eller peppar.

Det är idioti att restauranger kör mot god mat medan alla personer i Sverige är så medvetna om maten. Ok näringsmesig mat är det viktigaste för en själv. Ok för folket.

Men utbilningen till kock måste skrivas om näringsvärdet, följer inte dagens prensip. Folk frågar inte efter bra och hälsosam mat. De vill ha näringsmesig mat som är god.

Vad ska personer vardera först:

1. Hälsan, för att få en bra hälsa. Måste du först. Vara nästan död. Eller krassa innan du ska inse detta, vissa förstår inte detta ändå.

Om du har en bra hälsa. Då är du glad. Din hjärna funkar perfekt. Ok då kan du hjälpa andra i din omgivning.

MVH, Hälsa är bra...



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela