freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Taktik

Publicerad 2014-12-28 21:31:22 i Träning och mat,

Nu spelar vår regering ett taktisk spel. Så att Sverigedemokraterna inte kommer in i politiken. Nu är det 7 partier som bestämmer i Sverige.

Desto mer kockar, desto sämre soppa. Hur ska denna klappande på skärten på gå. Det mer kockar, desto sämre soppa.

Då betyder det att Sverigedemokraterna blir ännu starkare för att de sitter i opsitonsparti mot 7 klöver. Till nästa val.

Sverigedemokraterna behöver inte äns göra. Något bara frågesätta, de 7 klöver. Ok opsitonsparti kommer alltid att bli större enligt Svenska historian.

Sverige demokraterna, har rätt med invandrapolitiken. Detta har Borgarna erkänt samt. Att vissa kummuner kan inte klara ekonomiska bördan.

Invandra frågan, är den största frågan som existerar i Sverige. För denna fråga. Påverkar alla andra frågor. Om inte Socialdemokraterna kan se detta. Då är de inte bra för Sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela