freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Vidrit

Publicerad 2014-12-18 19:53:20 i Träning och mat,

Sverige, det tar en invandrare att bli Svensk medborgare. 10 år, sen där på när de har fått utbilning, skola och jobb. Då slipper de betala skatt? Vad är detta?

Politiker berättar bara halva sanningen. Medan vissa kummuner har det svårt med att klara sin budget.

I Malmö, Limhamn är det nästan 70%, av folket som är invandrare. Limnhamn har allt för att bli en egen kommun. Det är inte konstigt det. Där bor enbart invandrare.

Banker, är så dumma. Finns 4 stor banker. De är bara intresserade av en sak pengar. Stora företag som alstrar mycket pengar. Forix är en bank som jobbar för folket.

De har sätt hur små pengar blir stora. Det bor ändå. 10 miljoner invånare.

Finns ett tipps, skaffa Er några banker till. Var inte trogna Er bank. För de är inte trogna mot Er. Splitrad upp Era Lån i två banker. Där på blir de rädda. För det är lånen. Bankerna kännar sina pengar på.

Bank cheferna, ser detta. Då blir de rädda. Ok börjar tänka om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela