freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Japan

Publicerad 2014-11-07 23:40:59 i Träning och mat,

Japan (日本)

Japan är ett språk som består av 14 tecken. I Japanskan är de tvungna till att låna in ord och tecken ifrån mandarin.

I Japan finns inget nej ord. Men finns hur mycket ja ord. Som betyder ja. De har 3 olika siffror språk.

Tokio är derras huvudstad. Som finns nästan Japaner i. Men för att jobba i Japan måste de transportera sig minst 2 timmar. Till jobbet.

Japan har inga egna tillgångar på naturtillgångar. Men har mycket kärnkraft verk. De handlar mycket med omvärlden.

Kosten:
Vad äter en Japan. De äter mycket ris och fisk. I detta land är det mycket extremt att vissa sig att man ska vara så vit som möjligt som kvinna.

Dricker mycket Te till maten. Ok där tid äter de mycket havsgräs och förstås kött.

Historia om maten:
Japan har enbart från början ätit ris och riskakor. Sen en dag kom en från Kina som var en fiskare. Då fick Janpan upp ögat för fisk.

Sen kom andra länder in i bilden. Få började de äta kött.

Hur äter de: De äter med ögonen och äter inte sig som mätt. De är alltid hungriga. Detta är en kostym för Asien att inte äta upp.

Då visar man att man är mätt och inte kan äta mer. Då skulle Ni föräldra inte tvinga i Era barn att äta upp. Finns en tendens att äta för mycket i tid ålder. Tvingar man barnet som vuxen att äta för mycket.

De dricker mycket Te. Kaffe i detta land har inte slagit igenom.

Finns många studier om det av läkare om Ni vill plugga själva.

Hur lever dem:
Manen kommer alltid först, sen sonen och dottern där på modern. Demokrati mellan män och kvinnor finns inte. I detta land. Japaner ser ett ektenskap som något heligt.

Men Japan ser alltid. Familjen som numer ett. Det finns inget viktigare än familjen. Så ska det vara i alla förhållanden.

Om Ert ett ektenskap ska hålla långt. Ha inga hemligheter och sov inte arga på varandra. Utan lös problemet samma dag. Om Ni väntar med Er förklaring kan det bli bråk och splittring.

De flesta kärleksförhållanden I värden splittras på grund av ekonomiska problem. För att man inte pratar om dem för sin partner.

Det som är så lätt prata med Era partner. Hur svårt är det och tänk på att partnern har med ett hjärta. Var ödmjuk mot varandra.

Ok det sista om Japaner. Vissa inte att de är läsna sur eller dåliga känslor. För någon. Så är det mycket väll bland Asiater i huvud tag.

Om Ni ska köpa en sak från Japan. Då handla en Japansk köks kniv. Kommer vara en bra investering för livet ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela