freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Träning

Publicerad 2014-11-26 00:48:41 i Träning och mat,

I träningen varderas inte längden. Men längden spelar en stor roll i träningen. Långa personer har svårare för vissa övningar.

Men det mesta som varierar ens egen träning är genetiken. Men där på kommer mat, kost och sömn i i bilden.

Ofta vet inte personer vilken ålder de är i sin träning. Åldern har mycket utdelning i träningen. Bland kvinnor och män.

Desto längre Du tränar. Så får du se resultat. Hälst ska man träna minst 3 gånger i veckan. Om det ska ge något. Men tung träning är inte det rätta som man ska göra.

Utan det är utförandet som spelar väldigt stor vikt i träningen. Jag ser all träning som bra träning. Men vissa vill träna och andra inte.

Viljan till träning. Finns i oss alla. Men vissa dagar är vi alla trötta på träning. Ok det tar upp väldig stor del av ens tid.

Träning är inte en timme på gymmet. Utan det är under hela livet. Under semestern. Under högtider. Under då andra sover.

Men glöm inte villa under Era träning veckor. Finns alternativ träning som att gå och promenera. Det kan alla göra. I vilken ålder som hälst.

Simma, cykla och göra övningar hemma. Sätt inte gymmet som din ända träning. Glöm inte att all träning hjälper dig.

Att gå i 20 minuter om dagen. Då är detta med en träningspogram. Om man gillar att träna på gym. Då kan du göra en övning i 1 minut sen ökar du med 2 min sen 3 där efter är du uppe i 10 minuter.

Detta är ett bra sätt att öva och ger samma resultat som att simma i 40 minuter. Simning är både bra för fettet förbrening samt bygga muskler.

Simma minst 3 gånger i veckan är en bra träning. Eller göra något är bra. Med tanke på att 25% av Svenska folket gör ingen motion. Det är en hög summa. Det är inte bra.

Alla ska träna minst 3 dagar i veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela