freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

AMINOSYROR

Publicerad 2014-10-26 12:31:51 i Träning och mat,

Standar mjölk är 3,5 procent halt fett, men det är räknat på 100 g, som motsvar 60 KCLA, Det innehåller 3,4g protein, kolhydrater 5g och fett 3g och riboflavin 0,14 mg, kalcium 120 mg och 014 ug.

Men det är onödigt att ta aminosyror till träning. Det är bättre att ta mjölk. Men där med var inte detta som jag skulle ta upp.

Finns många aminosyror, och affärernas uppgift är att känna pengar, men kosttillskott, princip onödiga att ta. För att vi som bygger får det genom kosten.

DAA säger att det ger mer manligt hormoner, det stämmer inte, för mer du tränar desto mer får du manliga hormon i kroppen. Som sagt så är DAA, ett värdelöst aminosyra.

BCAA och DAA, det är grenade aminosyror, det menas att kroppen inte själv skapar dessa aminosyror. Behöver man ta detta. För att öka sin muskelmassa. Svaret är Nej.

Kretin ökar det muskelmassan, ja men det finns två sätt att ta kretinen på, genom att ta mindre än på förpackningen, ta en te sked och sen när du inte känner att det värkar då. ökar du dosen till två te skedar. Så gör du tills du är uppe på en matsked.

Glutamin, säger man att man ska ta efter träning. Det behöver man inte. Finns ett lättare sätt. Det är genom att stressa och att gå i 10 minuter efter träningen. Då får du en bra återhämning av kroppen.

Glutamin, kan användas till något annat. Som att bli snabbare frisk ifrån förkylning. Ok vid stress nersänkning, men träning är inget stress.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela