freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Dieter

Publicerad 2014-10-18 23:17:46 i Träning och mat,

LCHF är framtaget för att hjälpa personer som har diabetes 1 och 2. Detta tar ingen hänsyn till näring värden. Räknas ifrån vitt bröd.
De som går på LCHF, när de slutar med dieten så går de upp de killarna som de har gått ner igen. Men då kan det vara så att LCHF kan man få Diabetes 2 ifrån dieten om man var frisk från början.

GI är är ingen bra diet. För att den funkar så länge man håller på med det. Men folk är inte medvetna att man kan bli sjuk av denna dieten.

3:2 dieten är en bra diet om man är överviktig. Men från denna dieten funkar så länge man gör den.

Periodisk fasta. Är bra men denna. Funkar så länge som man gör den. Men från denna dieten kan man bli. Att man inte äter något. I fortsättningen. Då svälter kroppen och då förlorar man muskler. De flesta vet inte att hjärtat är en muskel och samtidigt ett organ. Muskel organ kan man säga.

Alla dieter funkar så länge man gör dem. Men då när man har gått ner de killarna som man ska. Går man oftast upp i vikt igen. Men när man går upp i vikt är det mesta fett som man får på sin kropp.

När man börjar med en diet. Då vill man ha veck fettet en gång för alla.

Folk tränar för lite och rör på sig för lite och äter för mycket. Godis, choklad, kakor, läsk och sprit. Rökar och där med snusar.

Dieter, ska man inte göra utan. Det är motion och hård träning som gäller. Ok äta en bra kost. Om man inte äter något under träningen då förtvinar man.

Mat är det bästa i livet och det är medicin om man använder sitt sunda förnuft lite extra. Då kan man klara sig riktigt bra i livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela