freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Stress

Publicerad 2014-10-17 22:40:28 i

Stress leder till hämad hälsa. Detta kan bero på att man tänker på väldigt mycket. Eller gör många saker samtidigt. Där på för mycket jobb är inte bra. Därför i detta land har vi 40 h i veckan. Regler finns där för att skydda din säkerhet.

För mycket stress leder till ett minskat emma försvar ( vita blodkropparna agerar sämre). Det leder till en högre mottaglighet av sjukdomar.

Mat är en bra fakta till en bra hälsa och träning.

Staten bryr sig inte om en om man skulle vara sjuk 14 dagar. Då bry sig inte arbetsgivaren. Ok sjukvården ja. De löser det mesta med en tablet. Än att lösa problemet. Men sjukvården är ändå duktiga. De kan bota canser och direkta sjukdomar.

Alla mat kedjor håller samma koncept. Ok priserna är oftast lite högre för att de ska känna på det.

Det finns en litet smart knep som man kan göra. Handla hus din slaktare, fiskare och gröns odlare. De brukar hålla mycket lägre priser.

I min värd är det större värd än den gemet manen. Med träning och hälsa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela