freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Viktigaste muskelen

Publicerad 2014-10-19 17:35:52 i Träning och mat,

Den viktigaste muskelen är ändå, korsningen om den går sönder? Då är man ute på djupt vatten. Viktigaste muskel grupen är, ben muskelen. Det värsta är för dig som träna, få en spricka på muskel du tränar. Om detta kommer att inträffa, finns ingen återvändo för läkning. En muskel kan läkas men detta tar sin presses.  Det har inte den gemene man tid med.
 
En muskel kan tränas 1 till 3 gånger per vecka. Styrketräning är inte den ända proses som bygger muskler. Utan även konditions övningar. Den som kombinerar konditions med styrkepass är på rätt spår.
 
Där av har alla sina mål. Finns en anatomisk regel. En man kan bygga som högst 3,0 kg muskler om året. Kvinnor kan enbart bygga 0,5 kg muskler per år.
 
Där på finns rätt mat. När DU äter rätt lever rätt finns en hög seger process, du som man och kvinna kan nå upp till 5 kg, muskler om året.
 
Där av summerar jag detta. Det går att bygga mer muskler än vad anatomin värld säger. Med rätt mat och med mycket vilja. Var i akt när du tränar. Då ska du vara väldigt försiktig med vikter. Öka långsamt.  En bra tom regel är på 100 kg på bänk, då du klarar 15 rep (hur många gånger under en gång), då ska du enbart öka med max 5 kg, per gång.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela