freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Fredag kväll

Publicerad 2015-01-16 00:08:57 i Träning och mat,

Jag, tränade idag, bröstmuskler, med tre olika planerade övningar. För det funkar bäst för mig. Först körde jag med sitt övningen. Sen stå övningen. Där på sen låg övningen.

För jag körde de här övningarna, var ingen slump. För man sitter på morgonen. Där på står man mycket under dagen. Sen sover man mycket på kvällen. En planerad dags rutin.

När något är dags rutin ska man inte bryta det. Så mycket. För då är det mycket lättare att koncentrera sig på teknik och utförandet. När man kan det, då kan man öka i vikter.

Grunden är alltid viktigast. Muskel minst existerar. Men om ett sånt ska ändras måste man träna, hälst med någon i 5 år.

Man måste själv tränat: styrketräning minst i 10 år. Då känner man sin kropp bäst.

Fins inget sätt att träna, fel på, jo det finns det. Men man ska ta in längd och vikt.

Resultat träning är bra att ha. Men är inget nödvändigt. Villa korta perioder är ett måste. Men inte i en månad 2 vecker räcker. Beror på vilket DNA, som du har.

Alla kan träna styrketräning. Till och med rullstolsbundna personer. Som inte har några ben.

Varför tränar man:
1. Skelett ska inte avta så mycket. Under året som det Igentligen gör, på en man efter 20 år, 0,5 på en kvinna är det 3%. På kroppsvikten. Totala kropps mason.

2. För att få bättre, hälsa och må bra.

3. För att man ser resultat med byggning väldigt fort.

4. Moton är med är styrketräning. För man tränar hjärtat. De flesta tänker inte på det. Men så är det.

Finns olika sätt att träna, hjärtat, att gå i minst 20 minuter om dagen. Eller där på hoppa hopprep. Eller dansa. Simma är en bra övning. För här tränar man hela kroppen.

Sen en övning som är utmärkt för hjärtat, är sittande rudd. Här tränar man hela kroppen. Ok det räcker med 10 minuter. En rudd maskin kostar omkring 100.000 kroner.

Denna övningen, tycker sjukgymaster är bra för de Som har ont i ryggen. De som har frakturer och de som vill förebygga skader. Ok denna övningen. Är statisk finns inte så mycket som man kan gå fell. Jo om man inte kan träna, på den, på gym finns gym instruktörer och PT.

Där på finns gym värdar. Deras uppgift är, första hand hålla gymmet säkert.

Så är det på flygg. Värdarnanas uppgift är inte att sälja sprit, eller gå i korta kjollar, derras främsta uppgift är hålla säkert för vilken passagerare som hälst.

Om det finns någon på planet som inte tåler nötter, då skulle de veta i planen att. Kasinot, jordnötter är ingen nöt. Det är en ball växt. Men det finns de som inte tåler nötter, som inte häller tåler barlväxter. För de här symtomera är väldigt lika.

Därför tar de ens kasse nöt påse ifrån en på ett plan. Jag försökte förklara att det inte var en nöt. Utan en badlväxt. Fråga honom om han tåler balväxter. Det gjorde de inte. Men då frågade jag honom själv.

Visste inte, vad balväxter var, för något. De som inte tåler en sak. Bör veta, vad de inte tål. Annars är de på hal is. Vi som kockar. Har väldigt svårt att avgöra det. För vi vet inte hur man äns får fram det.

Man får fram allergin genom att göra ett blodprov. Men en älergi finns i olika raders symtomer. Ok de vet inte det häller. Frågar inte äns läkaren. Om det. Vilka ovetande personer.

En symtom mot. Mat kan leda till andra symtomer. Det finns olika former symtomer, akuta, kemiska, genom mat eller produkten själv.

Vi som har tävlat i bodybilning, vet exakt vad vi får i oss. Inte bara i kalorier, utan näring och vilket sätt maten är på.

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela