freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

LCHF

Publicerad 2018-03-05 21:23:34 i Träning och mat,

De flesta förstår inte vad LCHF står för eller vad det är, det är en bra metod för Diabetes 1 och 2. Så långt är alla med. Den andra frågan är ska man äta kolhydrater?

Lått oss se vad kolhydrater är bra för, hjärnan behöver ha minst 500 KCLA, för att funka. Kolhydrater gör dig smartare. Om man ser på Kina idag, så där bor väldigt smarta personer. Alla personer få A + i matematik.

Kolhydrater, finns i många former, snabba, långsamma och medelsnabba. Alla är bra i sig själv.

Men LCHF - vill förbjuda, snabba kolhydrater, utan att se på näringsvärdet i maten. Är hela LCHF bara en ploj som är uppfunnen av de som vill känna pengar på det.

Svaret är ja, idag är det så upp och ner vänt inom konstvärlden så att vi Diplomerade Kostrådgivare, har svårt. För att författare, som skriver om LCHF, skriver inte om den negativa sidan av denna diet.

Nej denna LCHF är INTE bra diet form av mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela