freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Alternativa investeringar

Publicerad 2022-11-23 17:42:01 i Träning och mat,

När du investerar pengar då ska du inte investera mer än du har råd att vara utan under en lång tid. 5 till 10 år, det finns en regel på hur mycket man ska investera per månad. Det är 10%, inte mer eller inte mindre. När det är sagt, så nu ska vi prata om alternativ investeringar: Olja och gas är en bra alternativ investering. Med tanke på att vi personer tänker mer på sin bil än på vår hälsa, så är detta en bra aktie, flyttande olja och gas. Den andra är sädesslag, vete, havre det som används i mat och kryddor. Odlingar är bra, man ska investera i det som man tycker är roligt och det som är gott. Det är inte svårt att bli miljonär om man det svårt, då har detta är det omöjligt att bli det. Man kan allt om man bara vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela