freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Privat ekonomi 0

Publicerad 2022-11-10 11:53:51 i Träning och mat,

Privat ekonomi är inte enbart sparande, utan hur man konsumerar. Här kommer 10 tipps för dig, hur du får mer pengar i livet. 1. Se över din privatekonomi 2. Gör en budget och följ den till punkt och prickar 3. Gör en inköps lista och gå inte till en mat affär hungrig. 4. Om du har ett torg i närheten, där du bor, då kan du gå till den ägg och grönsaker brukar vara billigare här, kan till och med kött, fisk och vegansk mat. 5. Vegansk mat är fortfarande billigt, det är nyttigt. 6. Om du bor i ett hus, då kan du ha en odling i trädgården, med potatis, frukt och grönsaker, med kryddor. 7. Köp det du måste köpa, sälj av det du inte använder. 10. Lev snålt i hela livet, det är nyckeln till att bli rik. Imorgon ska jag förklara P2P lån, det som funkar för banker, det banker gör, det kan du med göra. Ha en bra dag, du ska inte investera mer än du kan avunda, över en lång tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela