freedyteddy.blogg.se

Freedyteddy är först och främst ett kunskapskälla. Om träning, mat, hälsa, kost och allt runt om träning. Den här bloggen vissa dig vad du ska göra. Om du vill veta mer om dig själ. Så kontakta mig:

Spara

Publicerad 2022-09-22 21:36:09 i Träning och mat,

Fonder som inte svänger på marknaden är Läkemedelsfond. Dessa Fonder är på 5 år. Som alltid sätt inte in mer pengar än du kan klara dig ha utan i mer än 5 till 10 år. Fördelar: Fördelar med läkemedelsfond, läkemedelsfond är bred och har 25 företag mot läkemedel, många i USA, denna fond svänger inte på börsen så mycket. Medicin behöver vi människor ha i alla tider. Vi blir äldre i befolkningen och då behöver vi ha mer medicin. Dessa Fonder är global, får in AstraZenika, alla de bästa fondnoterade vård företag. Nackdelar: Nackdelarna med denna är att den är dyr fondavgiften är 1,5%. Fördelar: Köper fonden på SEB stor bank, så är den på 1,50% medan på flesta andra banker är den på 1,60%, för dessa banker vet, att denna fond är bästa fonden. Fonden är aktiv fond. Det finns en människor som analysera denna åt dig 24h om dygnet. Om du skulle åka ett plan exempel, skulle du våga åka det med det fanns människa i som höll din säkerhet och att piloter körde planet åt dig. Det är tre personer som kör planet alltid. Aktiv fond har du många personer som väljer ut aktier till dig varje dag. I en aktiv fond.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

FreedyTeddy

Jag har tränat från 14 år. Jobbat som kock över 10 år. Certiferad styrketräningsinstroktör Certiferad Personlig tränare Diplomerad Kostrådgivare

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela